Lukijat

tiistai 17. kesäkuuta 2014

Keskikesän yllätysarvonta

Jo jonkin aikaa se on kutkutellut mielessä, että eikö se olisi aika taas järjestää arvonta blogissani. Vaikkapa blogin piristymisen kunniaksi. Myös 50 000 vieralukerta rikkoutui ihan huomaamatta ja lukijamääräkin lähentelee sataa. Joten tässä se tulee!

Palkinto on vielä yllätys, mutta sen verta voin paljastaa, että tulossa on pieni tekemispaketti, jonka kokoan sen jälkeen kun voittaja on selvillä. Saatan jopa yrittää vakoilla voittajan mieltymyksiä.

Mutta osallistumisaikaa saatte ruhtinaallisesti kesän kunniaksi eli osallistua voi 17.6.-24.7.

Ja tutuilla säännöillä mennään.

1. Yhden arvan saa paljastamalla pari synkkää salaisuutta eli vastaamalla seuraaviin kysymyksiin. Paljonko arvioisit omistavasi lankaa/ omistat kiloissa? Mihinkä harrastukseen käytät aikaa yöuniesi ja kotitöiden kustannuksella? Osallistuaksesi arvontaan sinun täytyy kertoa, monellako arvalla olet mukana.
2. Toisen arvan saa olemalla lukijani tai liittymällä lukijakseni.
3. Kolmannen  arvan saa mainostamalla arvontaani haluamallaan tavalla, oli se sitten blogissa, facebookissa tai vaikka kaverille suullisesti vinkkaamalla kunhan tieto eteenpäin menee, että mistä arvonta löytyy.

 Keskikesän yllätysarvonta 17.6.-24.7. Weba Neulasta ja Vasarasta


Kuvaa saa käyttää arvonnan mainostamiseen.

Ekstraa luvassa!
Jos sadan lukijan raja menee arvonta-aikana rikki arvon toisenkin palkinnon! Ja henkilö, joka bongaa ensimmäisenä vierailukertoja määrän 54 321 tai huomaa sen ylittyneen saa postissa jonkin pienen yllätyksen.

Ihanaa keskikesää kaikille ja onnea arvontaan!

39 kommenttia:

 1. Voi kauhia, uskaltaiskohan sitä ees arvioida paljoko mahtaa lankaa löytyä. Sen uskon/tiedän, että 100 kg menee reippaasti rikki. Yöunien ym kustannuksella... Kyllä mä sanon et se on käsityöt tai lukeminen. Ja kolmella arvalla mukana <3

  VastaaPoista
 2. Kirjanpidon mukaan lankaa on kertynyt 78,6kg . Käsitöitä teen yöunien kustannuksella. Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 3. Lankaa löytyy ehkä noin 30 kg. Ja käsityöthän ne vie välillä aikaa sekä yöunilta että kotitöiltä.
  Yhdellä arvalla mukaan arvontaan.

  VastaaPoista
 4. Minulla on lankaa 120kg 281g!!!! Pelaan usein yöllä raha- ja muitakin pelejä!
  sibylla.vuodatus.net

  VastaaPoista
 5. Ei mulla ole lankaa juurikaan, olisko joku 10 kg. Netissä tulee roikuttua ihan liikaa. Kokeilen onneani yhdellä arvalla.
  anu.haukanheimo(ät)pp.inet.fi

  VastaaPoista
 6. Lankaa mulla löytyy tällä hetkellä 27kg ja kyllä se tää netin käyttö vie vähän liiankin paljon aikaa, eli kahdella arvalla mukana

  VastaaPoista
 7. Tää lankamäärä on mun kohdalla hyvin heiluva käsite :D Jotenkin satun vaan omimaan äitin lankavarastosta jotain kun käyn kotikotona. Ja tuleehan sitä neulottua aika ripeetä tahtia, aina välillä. Ihan mututuntumalla heitettynä sanotaan palttiarallaa 10 kg :D Täysiä keriä vain muutama, mutta sitäkin enemmän jämppösiä. Ja kyllä ne yöunet jää vähemmälle, ennen siks koska koristreenit oli myöhään, nyt siks koska kämppisten (tai muiden kavereiden kaa esim facessa) on paljon hauskempi juoruta ku mennä nukkuu! Tietty siinä sivussa tulee neulottua. Lukija olen, joten kaksi arpaa mulle! :)

  VastaaPoista
 8. Miullakin on lankaa jonkun verran, mutta ei onneksi kuitenkaan ihan niin paljoa kuitenkaan kuin muilla. Ehkäpä sellaiset kymmenisen kiloa? Blogien selailuun ja käsitöihin hurahtaa aikaa "tärkeämmiltä" hommilta huomaamatta. Toinen arpa lukijana olemisesta:)

  VastaaPoista
 9. Tein juuri inventaarion koko lankavarastostani, mutta kokonaismäärä jäi laskematta. Koska viimeksi se oli noin 20kg niin nyt se taitaa olla 35kg, kuitenkin aivan järkyttävän paljon pieneen kaappiini :D ja lisää pitää koko ajan hamuta. Osallistun yhdellä arvalla.

  VastaaPoista
 10. Jo on mahtavia lankamääriä muilla! Minähän oon ihan pikkutekijä :-D
  Tammikuussa oon punninnu langat, sillon oli n. 8kg. Jonkinverran siitä on kulunu, jonkinverran tullu lisää. En kuitenkaan usko, että 10kg rikki menee :-D
  Kyllä se käsityöt on, joita tulee kotitöiden kustannuksella tehtyä. Yöunien kustannuksella en enää suostu sitäkään tekemään.
  Minäkin oon lukijasi, ja laitoin mainoksen blogiini.
  Eli kolme arpaahan siitä tulee :-)

  VastaaPoista
 11. Veikkaisin että lankaa on n. 20-25 kiloa.. Yöunien kustannuksella tulee tehtyä käsitöitä ja luettua, nuo ehkä ne kaksi pahinta :) Kaksi arpaa :)

  VastaaPoista
 12. Vaikea arvioida, kun noita jämä- ja purkulankapussukoita tursuaa vähän joka paikasta ja ulkokomerokin on niitä puolillaan, mutta eiköhän noita lankoja ole useampi kymmenen kiloa ja lisää hamuan kirppareilta koko ajan =D
  Yöt tahtoo kulua virkkukoukun ja blogien ääressä tuonne klo 4 asti. Eläkekäisellä on aikaa nukkua päivällä =)
  Kolmella arvalla minäkin mukana .

  VastaaPoista
 13. 2 arpaa minulle. Lankamäärä on vaikea arvioida, mutta villi veikkaukseni on pari kiloa. Käytän lankoja jonkin verran korttien koristeissa, atc-ja runokirjoissa sekä jos tarttee korjata jokin vaate. En siis ompele, neulo, virkkaa juur koskaan. Sellaiset hörhylälangat ovat kivoja koristeissa.

  VastaaPoista
 14. Yksi arpa. Tällä hetkellä ei ole kovin paljon lankaa. Yöt on pakko nukkua ja kotityöt tehdä ajallaan,vaikka monesti tekisikin mieli käsitöitä tehdä. Sofia
  chipmunk@hotmail.fi

  VastaaPoista
 15. Se ei ole salaisuus,että en selviä ilman kunnon yöunia,eli niistä ei voi tinkiä,samoin kotityöt pakko tehdä. Harmittaa vai,että monesti ei jää tarpeeksi aikaa käsitöille. Lankoja on ehkä 5 kiloa. Anne
  annelaukkanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. siis mulla vie ehdottomasti yöunista suurimman osan pois joko neulominen tahi sit leffojen tuijottelu..tänään näyttäs bloggaaminen vievän :D hehe..
  Lankaa omistan tällä hetkellä muistaakseni reilut 10 kiloa kaikenkaikkiaan. Mukaan lukien kaikki kakka langat mistä ei tule koskaan tulemaan yhtään mitään :D maton kuteet tms..
  Kolmella arpasella mukana arvonnassa..linkki löytyy blogini oikeasta reunasta.

  VastaaPoista
 17. Olen muuten lukijasi ja salaisuuteni on, että minulla on 14 muovista säilytyslaatikkoa (pinottavia noin puolimetriä korkeita) täynnä lankaa. KÄÄK

  VastaaPoista
 18. Mukana kahdella arvalla. Lankaa arvioisin mulla olevan n. 5kg yhteensä ja yöunien kustannuksella neulon ja askatelen kortteja :)

  VastaaPoista
 19. Noin15 kg? Arvio, ei tietoa:) Yöunilta aikaa vie lukeminen, ATC-kortteilu ja käsityöt. Onneksi kuitenkin vain harvoin:)

  VastaaPoista
 20. Mulla on vähän lankaa, tuskin enempää kuin 15 kg. Neulomistahti on viimeisen vuoden aikana hidastunut, toisin sanoen ei ole ollut aikaa ja kädet on renkannu. Yöunien kustannuksella joko neulon tai luen blogeja ja selailen nettiä muuten vaan. terv. atzalea Neulomosta

  VastaaPoista
 21. Ai niin, yks arpa! t.atzalea

  VastaaPoista
 22. Minulla ei lankoja ole kovinkaan montaa kiloa, muutama vyyhti. Jos omistaisin askartelutilan niin yöunet jäisi todella vähäisiksi :) Siispä askartelen kortteja ja atc-kortteja makuuhuoneemme nurkassa siihen asti kun puoliso tulee nukkumaan... Liityin lukijaksesi.
  Kahdella arvalla siis mukana arvonnassa. Mukavaa kesän jatkoa!

  Tervetuloa blogiini :)

  VastaaPoista
 23. Kahdella arvalla mukana.
  Lanka määrää on hankala arvioda,mutta varmaa joku 30kg yöunien kustannuksella..

  VastaaPoista
 24. Kahdella arvalla mukana. Olisko sitten 6 kiloa jonkinlainen arvio? Yöunien uhka on lukuharrastus, sillä kirjan kanssa ryömin aina sänkyyn muiden puuhailujen jälkeen :)
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Yhdellä arvalla mennään, n. 60 kiloa ois arvio. Miehelle arvio on 10 kiloa mutta se ei tiedäkään mitä kaikkea noissa laatikoissa on....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja pelaan tietokonepelejä ja konsolipelejä yöunien kustannuksella. Katselen myös leffoja käsityö kädessä tai ompelen tai luen tai piirtelen. Nytkin pitäisi olla nukkumassa ja tässä vaan istutaan ja selaillaan blogeja... :D

   Poista
 26. voi miten vaikeaa arvioida kun niitä on ympäri ämpäri ja oon huono näissä muutenkin.... 6kg ehkäpä ainakin? Kotityöt on kärsinyt nyt vähän kun olen innostunut kuntosalilla käynnistä ja lisäksi pitää tehdä kaikenlaista pientä käsityötä.. Nukkua kyllä jaksan ku liikunta unettaa. Osallistun yhdellä arvalla. immeee(ät)luukku.com

  VastaaPoista
 27. Yhdellä arvalla mukana. Kait sitä lankaa pari kolmenkymmentä kiloa kotoa löytyy. Kyllä netti vie liikaa aikaa, neulon, virkkaan, kerhään, ratsastan....enempi harrastuksia kuin kotitöitä ;)

  VastaaPoista
 28. Lankaa minulta löytyy alle kilo, mutta äitini varastosta sitä on löydettävissä luultavasti lähemmäs sata kiloa. Minulle rakas ja aikaa vievä harrastus on pyöräily sekä Aku Ankan luku.

  VastaaPoista
 29. Kahdella arvalla mukaan! :) Kyllä täältäkin lankoja löytyy, mutta maltillisesti. Pari kiloa ehkä. :)

  VastaaPoista
 30. Nyt minä kirjauduin lukijaksi viimein, ja 100 lukijaa tuli täytettyä. :D Huippua! Apua, onpa vaikea arvioida kiloissa lankamäärää... Sanoisin kuitenkin että yli kilon, mutta alle viisi kiloa. :D Kahdella arvalla siis mukana.

  irmeli.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 31. Yhdellä mukana...
  Hmm vaikea arvioida lankamäärää mutta ihan liikaa sitä on jokatapauksessa...tai sitten tilaa on vaan liian vähän.Useammissa kymmenissä kiloissa kuitenkin liikutaan...käsitöihin,askarteluun,kalastukseen,valokuvaukseen ja lukemiseen kulutan aikaa, mutta viime aikoina on aikaa tuhraantunut ihan liikaakin työn etsintään puuh :O

  VastaaPoista
 32. Yhdellä arpasella osallistun. Tällä hetkellä omistan ehkä noin 2 kiloa lankaa. :D Olisihan se huippua omistaa vaikka 20 kiloa lankaa, mutta tykkään myös siitä, että ostan tiettyä lankaa kun sitä tarvitsen. :-) Yöllä tulee unelmoitua kirppislöydöistä, joten se on ehkä se minun harrastus, joka vie niin päivällä kun yölläkin aikaa. :D linnuton.puu@hotmail.com

  VastaaPoista
 33. Yhdellä mukana, Lankaa ei ole mitenkään ylenpalttisesti, ehkä joitain kiloja korkeintaan. Nekin pääosin purkulankoja tai kerän loppuja.... Mökkeily ja siellä ulkoelämä vie aikaa kotona olemiselta ja kotitöiltä, käsitöiltäkin..
  flight(at)luukku(piste)com

  VastaaPoista
 34. Yhdellä arvalla mukana. Olisikohan joku 30 kiloa lankaa? Kyllä käsityöt vie aikaa kotitöiltä.

  VastaaPoista
 35. En osaa arvioita lankojen määrää kiloina, mutta kaksi 30 litran Othexin laatikkoa niitä on täynnä. Jyväskylässä siis. Äiti on kuulema kerännyt kaksi samanlaista laatikkoa vanhoja jämälankoja odottamaan käyttöä. :D

  Yöunien ja kotitöiden kustannuksella hoituvat viherkasvien, parveke- ja palstaviljelmieni hoito sekä toisinaan saippuan tekeminen ja lankavärjäykset. Viime jouluna myös trikookudekorien virkkaaminen vei ison osan yöunista.

  Olen mukana kolmella arvalla.

  VastaaPoista
 36. Uuh, ehkä vain kilo tai korkeintaan kaksi. Ostan langat aina erikseen kuhunkin projektiin.
  Käsityöt ja kaikenlainen tuunaaminen vie kyllä aikaa ihan riittävästi, usein liikaa, mutta on se vaan niin kivaa.
  Yhdellä mukana arvonnassa.
  ahlfors(at)suomi24(piste)fi

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.