Lukijat

torstai 12. kesäkuuta 2014

Miehen oma projekti

Miehellä on menossa ihan oma projekti ja ajattelin esitellä sen teille vaikka homma onkin vielä kesken.

Ensin kaivettiin iso kuoppa... Tarkkasilmäinen huomaa yhden piileskelijän kuopassa.

...sillä välin kun tällainen paketti saapui pihaan.

 Kääröistä paljastui hirsien lisäksi vanha mehiläispesä.

Sopivien montun täytteiden jälkeen pääsi latomaan hirsiä ohjeiden mukaan.


 Eikä aikaakaan kun kehikko valmistui, tai itseasiassa siihen meni kokonaisuudessaan aika lailla aikaa. Tässä kököttää siis tuleva puusaunamme. Sähköjä tai vettä ei saunalle vedetä, joten tunnelmallisesti kynttilänvalossa pääsee saunomaan kantoveden varassa. Tosin pihavalo sähköineen tulee varsin lähelle, että uskaltaa pimeälläkin lauteille kömpiä. Itse en voi ottaa kunniaa kuin valokuvien otosta tässä tapauksessa. Mies on tätä rakennellut, välillä isänsä avustuksella. Nyt sauna on tauolla, jotta saataisiin nurmikko istutettua ja talo maalattua tämän kesän aikana.

Pihasaunasta haaveilimme alun alkaenkin ja siksi sisäsaunan kanssa mentiin talopakettiin kuuluvan perussaunan mukaan. Vaikka jos rahaa olisi ollut olisin kyllä haaveillut tähän sisäsaunaankin hienouksia. Mutta onhan sitä tässäkin saunonut ja tulevaisuudessa voi sitten valita helpon ja tunnelmallisen väliltä aina tilanteen mukaan =)3 kommenttia:

  1. Onpa mukavaa kun voi valita miten haluaa saunoa.

    VastaaPoista
  2. No jopa onkin ihana projekti, Ihana sauna todella.

    VastaaPoista
  3. Meilläkin on ollut viime syksystä asti ulkosaunaprojekti käynnissä oman dekotalon pihaan! Ensimmäiset löylyt onkin jo heitetty kuukausi sitten :) ihan mahtavaa omistaa pihasauna, parhaat löylyt siellä kyllä saa!

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.