Lukijat

maanantai 16. kesäkuuta 2014

Lahjagallupin tulokset ja kyjy 2014

Pari kuukautta sitten tein lahjagalluppia. Kiitos kaikista vastauksista! Tässäpä vielä kommenttienne perusteelle antamianne tuloksia. Vastaajat saattavat ihan pienesti painottua käsityöihmisiin, mutta aika samoilla linjoilla kaikki olivat - ja taidan olla itsekin.

Kysymys siis kuului, mitä sinä tai perheesi haluaisitte pieneksi lahjaksi?

Vastaus ja vastaajien määrä (vastauksissa mainittuja esimerkkejä)
Ruokaa/herkkuja 4 (suklaa, itse leivotut jutut kuten leivät ja keksit, hillot ja muut säilykkeet, kahvi, tee, viini)
Villasukat 5
Muut asusteet (itse tehdyt) 5
Käsityötarvikkeet (langat, askertelujutut ym.) 4
Käyttötavara 4 (tiskirätti, harja, kynttilät, sytykkeet puulämmittäjille, muistikirjat ja kynä, pannunaluset, penkinlämmitin, leffaliput, shampoo, pesuaineet, lahjakortti)


Ei kiitos
Muovijutut 1
Koriste-esinekrääsä 2

Tulokset olivat mielestäni varsin selkeät.  Mitään koriste-esinettä tai turhaketta kukaan ei halua - jollei ole ihan varma saajan mieltymyksistä kerätä jotain tiettyä. Itsetehtyjä arvostetaan, erityisesti villasukkia, mutta myös pipoja, lapasia, huiveja, joista erityisesti tuubihuivit mainittiin sekä laukut ja korit. Ja jollei saa valmista niin sitten tarvikkeita saajan harrastuksien mukaan - askartelutarvikkeita, lankoja ym. Villasukkien kanssa pakettiin kannattaa pakata jotain syötävää. Itsetehtyä arvostetaan myös ruuissa mutta ostettukin käy. Itse lisäisin, että kannattanee samalla rahalla ostaa ennemmin pieni paketti laadukasta suklaata kuin jättipaketti halppissuklaata. Lisäksi pakettiin kannattaa sujauttaa jotain käyttöön tulevaa kuten kynttilä tai muistikirja ja kynä. Mielellään sellaista poiskäytettävää ettei se jää kaappeihin pyörimään.

Itse ainakin ilahtuisin aikalailla kaikesta yllä mainitusta. Leffalipun käyttö saattaisi olla siinä ja siinä vielä puolisen vuotta, kun eihän tätä pikkuepeliä raski jättää niin pitkäksi aikaa. Muuten kyllä ilahtuisin siitäkin.

Kiitos vielä vastaajille, ainakin omia pohdintoja vastaukset selkiyttivät. Ja kovasti täällä on pohdittukin. Nimittäin ilomoittauduin juhannusaattona alkavaan KYJY 2014 projektiin. Aika älytöntähän se on. Viimeisen puolen vuoden aikana olen tehnyt loppuun 4 aiemmin aloitettua työtä ja vähän aloittanut viidettä. Ja Kyjyssä pitäisi tehdä samassa ajassa 20 työtä alusta loppuun. Mutta onhan se yritettävä ja ehkä pikkukaverin kasvaessa oma neuleaikakin hiljalleen lisääntyy. Mutta lahjoihinhan tämä liittyy sillä tavalla, että tulevat joululahjat pitäisi varsin pitkälle mahduttaa mukaan, projekti kun loppuu jouluaattona. Listalla on - yllätys yllätys - villasukkia ja lapasia sekä joulupalloja. Mutta enköhän jotain neulo myös pojille ja itselleni.

Tänä vuonna Kyjyyn ei perustettu omaa blogia vaan touhut löytyvät Novitan Neulomosta.

Tässä vielä viime vuoden lankavaraston vajennus tilaston, en kyllä ole varma menikö loppuvuosi oikein... Mutta kyjyn myötä tarkoitus pienentää jälleen varastoja vaikken yhtä tarkkaa kirjaa nyt pidäkään.

Lankatase 2013

-7301 g
+ 3659 g
________
-3742 g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.