Lukijat

keskiviikko 27. elokuuta 2014

Lohtupeitto

Aiemmin laitoinkin kuvaa neulomastani lohtupeitto -palasta. Sen peittoprojektin myötä innostuin itsekin kokoojaksi toiselle lohtupeittoprojektille henkilölle, jota olen halunnut aiemminkin ilahduttaa, mutta nyt vasta keksin loistavan keinon. Tähän upean väriseen peittoon sain siis palat muilta novitalaisilta neulojilta ja itse hoidin kokoamisen - kahteen kertaan kun ensimmäinen versio oli ihan karmea. Ompelin palat liian tiukkaan yhteen ja saumat kiristelivät.

Parista palasta muotoitui peiton mukana vielä pikku pussukka.

Ja peitto meni tällä kertaa Murusta ilahduttamaan ja blogissaan hän sen jo esittelikin.

Itsekin sain jotain minua ilhaduttamaan tänään postista, nimittäin postikortin snyltäni. Ihanaa, että olet olemassa =)

Kortin vieressä oleva vihreä avaimenperä on täällä esittelemättä vielä. Tein sen jo viime syksynä, mutta jäin pohtimaan, miten teen liitoksen niin lujasti, ettei avaimet katoa ja jotenkin se jäi lojumaan. Aika ihana tuo on, joten nyt olisi aika viimeistellä se viimein.

Punaiset langat ja tilkut ovat taas uusi oma ikuisuusprojektini. Lohtupeitosta tuli niin kaunis, että halusin itsellenikin ryhtyä tekemään palapeittoa. Päätin tehdä jouluistakin jouluisemman punaisen peiton. Palat ovat 15x15 cm kokoisia ja lankoina villa- ja villasekoite langat, noin 7-veikan kokoisista paloista. Harkinnassa on, että joulukalenterissa pyytäisin paloja peittooni...

4 kommenttia:

 1. Teitte yhdessä hienon lohtupeiton.
  "Nettineulonta" on kivaa!

  VastaaPoista
 2. Kiva idea tuollainen ryhmäpeitto.

  Kauniin kortin olet saanut Snyltäsi.

  VastaaPoista
 3. Ihana tuollainen lohtupeitto. Kävisi muuten minun musiikkihaasteeseeni :D

  VastaaPoista
 4. ihana nuot lohtupeitto <3.

  Kaunis kortti!

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.