Lukijat

maanantai 13. lokakuuta 2014

Joululahjavaihto 2014

Nyt toista kertaa järjestettävä joululahjavaihto on täällä!

Ilmoittautuminen päättynyt

Ilmoittaudu mukaan ja varmista ihana lahja kuusen alle. Tänä vuonna lahja kasataan aiheella tekemispaketti! Lahjan teemana voi olla neulominen, askartelu, ompelu tai kokkaus. Paketin tulee sisältää myös jotain (pientä) itsetehtyä, mikä sopii muuhun pakettiin.Säännöt:

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla oleva ilmoittautumislomake ja lähettämälle se minulle osoitteeseen veera.kajanus@suomi24.fi viimeistään 1.11.

Lähetän parit mahdollisimman pian ilmoittautumisen päätyttyä, yritän hoitaa sen 2.11., mutta viimeistään seuraavan viikon aikana. Pidätän oikeuden keskeyttää ilmoittautuminen etuajassa jos ilmoittautumisia tulee järjettömästi. Uskoisin kuitenkin, että kaikki halukkaat mahtuvat mukaan.

Lähetä parillesi paketti viimeistään 15.12.  (tarkennan tarvittaessa päivää kun postin sivuille tulee joulupostin lähetysajat). Ilmoita minulle kun lähetät paketin ja kun vastaanotat, jotta tiedän, että kaikille on varmasti paketti tulossa.

Paketin saa avata vasta 24.12. Muista siis postipaketin lisäksi kääriä lahja kauniisti, jottei yllätys paljastu jo postipakettia aukaistaessa. Ja pakettikortti, kuusen alla riittää varmasti kääröjä!

Rajoitus: K18 ja vain suomessa asuvat voivat ilmoittautua

Ilmoittautuessasi sitoudut myös esittelemään saamasi paketin!
Paketin avaamisen jälkeen sinulla on aikaa tammikuun 10. päivään asti esitellä pakettisi. Jos sinulla on oma blogi, esittele pakettisi kuvan kera siellä ja lähetä minulle suoralinkki tekstiin. Jollet omaa blogia, lähetä kuva (mielellään vähän pienennettynä jos pystyt) ja esittelyteksti minulle sähköpostiin. Koostan paketeista jutun blogiini. Ilmoitathan jollen saa käyttää blogissasi olevaa kuvaa paketista, muussa tapauksessa laitan kuvan blogiini, jossa linkki sinun blogiisi.

Paketin sisältö:
Paketin arvo 15 euroa, joka sisältää ostetun ja itsetehdyn materiaalit sekä paketoinnin. Työtä ei lasketa. Postikulut tulevat tähän päälle. Lahjaa miettiessä kannattaa huomioida postikulut, litteät paketit menevät edullisemmin.

Paketin teemana voi olla neulominen, ompelu, askartelu tai kokkaus. Paketin tulee sisältää ohjeet ja tarvikkeet (niiltä osin kuin pystyy) sekä jotain pientä itsetehtyä, joka sopii yhteen muun paketin kanssa, esim. patalappu kakunteko pakettiin tai heijastinkukkanen hattuun kiinnitettäväksi pakettiin, jossa ohje hatun tekemiseen ym.

Askarteluhan voi olla perinteisen paperiaskartelun lisäksi esimerkiksi helmiä, kynttilän tai saippuan tekoa, led-valot ja tarvikkeet sen tuunailuun, kellokoneisto ja tarvikkeita oman seinäkellon tekemiseen, mitä vaan keksit! Ja lomakkeeseen voi askartelupakettia haluavat toki rajoittaa tai jättää avoimet kädet minkä tyyppistä näpertelyä toivoo.

Lisätietona voit halutessasi mainita, haluatko paketin sisältävän ohjeet jouluiseen tekemiseen vai muun tyyppiseen.

Jos budjettia jää, voi mukana tietenkin olla herkkuja, kynttilöitä ym. parin toiveiden mukaan, mielellään kuitenkin muuhun sisältöön sopivaa.

Voit esittää toiveita parillesi millä teemalla paketin haluat tai et missään nimessä halua tai jättää asian parin päätettäväksi. Täytä lomakkeeseen vähintään yhteystiedot, muita tietoja voit antaa sen verran kuin haluat.

Lähetä ilmoittautumisloma otsikolla joululahjavaihto 2014 + nimimerkkisi

Ilmoittautumislomake

Nimi:
Osoite:
puhelinnumero (smart postia varten):
Mistä haet smart postin (lähin posti tai smart post piste):

Nimimerkki:

Toiveet teemasta:

Allergiat:

Suosikit (värit, materiaalit, herkut, juomat, tuoksut, kynttilät, keräilykohteet, joulun vietto) :
Inhokit:
Blogin osoite:


Tervetuloa mukaan ihanaan joulunodotukseen!

Osallistujat
Weba - lähettänyt - saanut
Muori - lähettänyt - saanut
Reppanainen - lähettänyt - saanut
Nemelia - lähettänyt - saanut
Humbuugi - lähettänyt
Jouluemo  - lähettänyt
Tintti83 (blogiton) - lähettänyt

Parit jaettu ja parin tiedot välitetty osallistujille 2.11. Muistakaa, että paljastatte itsenne parille vasta paketin aukaisun yhteydessä.

6 kommenttia:

 1. Mukana. Lähetän lomakkeen myöhemmin. Sain jo loistavat ideat neulomis jakokkaus paketteihin. Ompelua ja askartelua joutuisin hieman tuumailemaan. Vaikka toki loistavista ideoistani huolimatta otan parin toiveet huomioon kunham pari selviää.
  Kiitos weba

  VastaaPoista
 2. Jee, eka mukaan tulija, itseni lisäksi tietenkin =)
  Lisäys vielä, en laita erillisiä kuittauksia välttämättä, mutta lisään osallistujien nimet tämän blogijutun loppuun kun ilmoittautumisviesti on tullut ja kun koneelle joudan. Jos viikkoon ei nimeäsi ilmesty niin sitten kannattaa kysellä perään. Paitsi vikalla ilmoittautumisviikolla, sillä viikolla tulleet päivitän varmaan kerralla sunnuntaina kun kiireitä tiedossa.

  VastaaPoista
 3. Pahoitteluni kaikille! Tietokoneen näyttö pimeni enkä puhelimen kautta osaa ihmeitä tehdä. Joten viivettä tiedossa osallistujien päivityksessä. Ainakin reppanaisen, muorin ja lauran tiedot tuli perille.

  VastaaPoista
 4. Sny! Kiitos kortista ja heijastumista, tulevat käyttöön
  Voin hakea postin kummasta vaan. Mies ajaa päivittäin tavan postin ohi ja useamman kerran viikossa on iisalmeenkin asiaa.

  VastaaPoista
 5. Sain paketin perjantaina aamulla töihin mennessä vihdoin postiin eli toivotaan, että maanantaina olisi paketti perillä. :)

  T:Sny 38

  VastaaPoista
 6. Lähden mukaan, ilmoittautumislomakkeen lähetän myöhemmin, en nyt puhelimella jaksa yrittää.

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.