Lukijat

lauantai 8. elokuuta 2015

Kesäyön hullutuksen vikat

Kesäyön hullutus päättyi tosiaan 17/19 tulokseen. Olisin kyllä kaikki halunnut saada valmiiksi, mutta ei nyt kamalasti harmitakaan. Yksi nallen tekele epäonnistui ja heitin sen osat pussiin ja kaapin pohjalle hautumaan, että saan intoa tutkia saako siitä mitään aikaiseksi. Toinen työ ei vaan jaksanut huvittaa. Jospa se tästä vielä. Joululahjaksi sekin tavoitteena antaa. Tai oli jo viime jouluna, mutta ehkä tänä vuonna?

Kaikkia en tosiaan nyt esittele, säilyy jännitystä joululahjoihin, mutta osan paljastan, vaikka jouluksi nekin menossa.

 Vuosi sitten aloitin joululahjaksi elämäni ensimmäiset kärjestä aloitettavat sukat. Muut työt ajoivat sittemmin päälle ja sain vain yhden sukan valmiiksi. Kyh projektina tein sitten parin tälle, mutta tulkitsin ohjetta näköjään vuotta myöhemmin erilailla eikä tullut vertailtuakaan sukkia heti alkuunsa, joten kärjet näissä ovat erilaiset.
 Jospa kuitenkin saajansa mieltä ja varpaita tulevana jouluna lämmittävät, vuotta myöhässä alkuperäisestä. Sai hän toki muuta muistamista viime vuonna kun sukat eivät ennättäneet.

 Virkatut paksut lapaset. Päällyslapasiksi hyytäville tuulille.
 Vai sopiikohan nämä paremmin patakintaiksi? Saaja saakoon päättää.
Tunikastani jäi aiemmin ylimääräinen kerä usva -lankaa ja halusin tehdä siitä tämän ihanan kaulurin. Tekisi mieli omia itselleni, mutta kun erilaisia löytyy jo laatikollinen. Pitänee siis raaskia tämäkin joulukääreisiin piilottaa.

3 kommenttia:

  1. Ihania neulomuksia. Ei haittaa että on eriparisukat. Kauniit ovat jokatapauksessa.

    VastaaPoista
  2. Oletpa tehnyt paljon ihanuuksia! Kyllä nuo kelpaa varmasti saajilleen!

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.