Lukijat

tiistai 20. lokakuuta 2015

The Body shop joulukalenteri

Body shopin joulukalenterit saapuivat myyntiin eilen! Saatavilla oli sekä luksusversiota että tavallista. Ja minähän olin säästänyt rahaa jo alkuvuodesta tätä päivää varten! Vahtaus oli kova ja toiminta nopeaa kun taistelin omastani. No, kyllä niitä luksusversioita riitti kuitenkin muutamaksi tunniksi ennen kuin loppuivat. Tavan versioita oli vielä äsken ainakin verkkokaupassa jäljellä - mutta tuskin pitkään!Toimituskin oli kiitettävän nopeaa, sain omani jo tänään!


Joku on vähän onnellinen...
Saanko nukkua tämä kainalossa ens yön?
No, pysykööt turvassa tuossa kunniapaikalla lipaston pöydällä makkarissa, tätä ihanuutta en kaappiin piilota jouloukuuta odottamaan.

Nyt menen heittämään jonkun noista testeripussukoista naamatauluuni kun siellä oli yöksikin tarkoitettuja.

Ja palatte varmasti uteliaisuudesta saada tietää, mitä kalenteri sisältää?
Tervetuloa joulukuussa seuraamaan blogini joulukalenteria. Tulen esittelemään kalenterin sisältöä päivä päivältä. Joulukalenteriin tulossa myös kaikkea kivaa erityisesti lapsille! Innoissani täällä suunnittelen kaikkea kivaa omille pojilleni ja tulen teillekin tietysti esittelemään hauskuudet.4 kommenttia:

  1. Ihana. Olen kateellinen. Se on kaunis. Onneksi olkoon ja joulukuuta odotellessa. N. 40 yötä että saa avata ensimmäisen luukun

    VastaaPoista
  2. Miten tässä kävi niin, että sait minutkin moisen tilaamaan ;) Kauneudenhoito ei todellakaan ole lajini, mutta josko tämä yllyttäisi siihenkin. Kiitos vinkistä.

    VastaaPoista
  3. En olekaan tuollaisesta tiennyt ennen. Jännittävää, mitä siellä on sisällä

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.