Lukijat

perjantai 23. lokakuuta 2015

Tukkoisen olon helpottajat

 Flunssa vaanii aina, joten siihen kannattaa valmistautua. Nappasin Pinterestistä idean tukkoisia neniä avaavasta suihkupaloista. Mikäs sen ihanampaa kuin kuuma suihku flunssaisena  - varsinkin jos samalla saa hengityksen jälleen kulkemaan.

Tarvittiin vain vettä, soodaa ja Vicks VapoRub voidetta (luonnonmukaisemman version saisi eteerisillä öljyillä, niitä kokeilen kunhan joskus hankin niitä)Soodaa esim kupillinen ja vettä 1/3 soodan määrästä. Teelusikallinen tai pari Vicks VapoRub voidetta, joka sekoitetaan lämpimään veteen, johon lisätään sen jälkeen sooda.

Massa kaadetaan muotteihin ja jätetään kuivumaan.

Kuivumisen jälkeen pysyvät koossa, tosin ovat herkästi hajoavia ja tuoksu tarttuu käsiin näitä käsitellessä. Mutta rasiaan vaan pakkailee varovasti niin eivät murene. Olivat helppo ja nopea tehdä, toki kuivuminen vaati aikansa.

Sitten vain kuumaan suihkuun, palanen heitetään lattialle kaveriksi ja nautitaan lämmöstä ja höyryhengityksestä. Ei pienille lapsille. Soodaa käytetään myös pesuaineena, joten viemäreille siitä ei ole haittaa.


Teho? Siitä en vielä tiedä kun onneksemme olemme terveitä, mutta tulen jättämään kommenttia tänne kunhan on tarvetta testata ensimmäistä.

hmm... kenellekkähän nämä sopisivat joululahjoiksi....

4 kommenttia:

  1. Huom, muista lukea vicksin tuoteselosteet, että kenelle tuote käy!

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa loistavalle idealle. Tätä pitää itse kokeilla jollei joulupukki muista 😉

    VastaaPoista
  3. Noita oli nopea tehdä, niin yritän muistaa tuliaisiksi tuoda testikappaleet kun aineita kerran on.

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.