Lukijat

maanantai 26. joulukuuta 2011

Saatuja joululahjoja

Sain aivan ihania joululahjoja, kiitos kaikille muistaneille. Täytyy esitellä saamani langat.

Kaveiden kanssa vaihdoimme paketit ringissä. Minä sain paketin Siniltä. Kiitos tosi paljon. Lanka on aivan ihanaa, alkoi heti polttelemaan, että pitäisi päästä nettiin tutkimaan ohjeita, mitä näistä tekisi. Silkkivillalankaa monen monta kerää =)

Äidiltäni sain kaksi kerää Jambo-lankaa. Juuri on tehnytkin mieli tehdä vllä jotain nopeaa paksummasta langasta.Osallistuin Novitan Neulomon joululahjavaihtoon. Sieltä sain tällaisen ihanan paketin. Jos en aivan väärin muista, saan kiittää paketista Novitan Emmiinaa. Kiitos paketista, purolle löytyy aina käyttöä. Piparimuotti oli hauska ja rasia oikein soma =)


Pienellä avustuksella sain pikkumieheltä myös lahjan =) Ihanaa Aurea lankaa, baby alpakkaa ja silkkiä. Ja jouluna pitää päästä lukemaan hyvää kirjaa, alla siis Mustan tikarin veljeskunnan 6. osa Varjeltu Rakastaja. Sopii vamppyyrikirjoista pitäville aikuisille.


Näiden lankojen myötä pitääkin pohtia uusiksi, mitä töitä aloitan UWA 2012 tempauksen myötä.

Hauskaa Joulua kaikille ja toivottavasti olette kaikki saaneet yhtä ihania lahjoja kuin minä!

1 kommentti:

  1. Sullahan on paljon lankaa. :) Minäkin sain yhen kerän, mutta itselleni tuskin teen siitä mitään. Pitää tehdä siitä joskus jollekin toiselle jotain.

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.