Lukijat

keskiviikko 22. elokuuta 2012

Sny syksy 2012 - tästä se lähtee!

Mies sanoi töistä kotin tultuaan, että laatikkoon jäi vielä kirjekuori minulle, ei ollut saanut sitä ilman postilaatikon avainta pois. Piti sitten flunssaisena laittaa pää ekaa kertaa tällle päivälle ulos ovesta ja snyltähän sieltä kortti tosiaan odotti. Kortti onkin mielestäni paras aloitus sny-kierrokselle =)

 Ja aivan ihana kortti onkin, katsokaa vaikka! Ihmettelin jo kuorta avatessa, että mitäs villaa tänne on mukaan pakattu.. Ja väri on hyvä =) Pinkkiä ja vaaleanpunaista en itselläni tai sisustuksessa juuri käytä, mutta varsinkin hempeälle vaaleanpunaiselle langalle on käyttöä, löytyy noita prinsessoja lähipiiristä, jolle voi aina tehdä jotain. Monivärisissä langoissa ym. saattaa vaaleanpunaista sekoittua omiinkin töihin. Joten ei nyt mikään ehdoton inhokki ole kuitenkaan.

Kynttilöitä tykkään poltella, vaikka loppujen lopuksi niitä ei kamalasti tule poltettua, mutta eipä niitä montaa ole varastossa, on siis tullut poltettua aiemmat. Paitsi tuikkuja, kesällä oli taukoa, mutta nyt olemme palaamassa vanhaan rytmiin eli pikkumiehen kanssa sytytämme ennen nukkumaan menoa kynttilän ikkunan edessä roikkuvaan kynttilälyhtyyn. Ja kieltämättä syksyn tullen aina jouluun asti kynttilöitä tulee polteltua enemmän, sitten usein hiipuu vähemmäksi.  Pöytätilaa ei oikein vapaana ole, sekin vaikuttaa, ettei ole oikein paikkoja näteille asetelmille ja mies nurisee jos keittiönpöydällä on vakituiseen mitään ylimääräistä, ovat lehden lukemisen tiellä =). Pitänee lyhdyt muuten varastosta lähteä kaivelemaan esille. Iski oikeastaan saman tien into sytyttää pari kynttilää, kun asiaa tuli nyt pohtineeksi...

Ihanaa, että olen saanut parikseni toisen jouluihmisen =) Oletko muuten lukenut Joulureki-blogia? Siellä on pian alkamassa ilmoittautuminen salaiseen jouluystävään. Itseäni on ainakin kutkuttanut lähteä mukaan myös siihen =)

Ihania elokuun viimeisiä päiviä myös sinulle salainen neuleystäväni ja samoin kaikille, jotka tänne ovat eksyneet.

4 kommenttia:

 1. Oikea kortti on kyllä ihana ja vielä tuollainen ihanuus =D
  Jouluihminen täälläkin ja kiitänkin noista linkeistä ja vihjeistä!

  VastaaPoista
 2. Huomenta :)
  Kiva että tykkäsit kortista ja kiitos vinkeistä jouluun liittyen. Mukavaa että vastailit kysymyksiini, kaikki vinkit laitan muhimaan :)
  Ihanaa elokuista päivää sinulle !
  Sny-parisi syksyllä 2012

  VastaaPoista
 3. Kortti on kieltämättä kiva, se roikkuu ilmoitustaululla koristeena.

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.