Lukijat

keskiviikko 7. elokuuta 2013

Silmukkamerkkejä

Intensiivisen kyh-projektin jälkeen kaipasin muutakin tekemistä neulomisen rinnalle ja innostuin vääntelemään silmukkamerkkejä. Syksylle on tiedossa paljon kivoja vaihtoja taas, joissa silmukkamerkkejä varmasti tarvitaan. Lähetin juuri ilmoittautumislomakkeen syksy 2013 salaiseen neuleystävään, jossa on tänä syksynä varsin kivan kuuloiset teemat, kuten taikapallo lokakuussa (älkää huoliko, jos lähetän jotain täällä esittelemääni salaiselle ystävälle, teen sen vasta viimeisessä paketissa, ettei tarkkasilmäiset tee liian aikaisin johtopäätöksiä).

Myös joulukalenterin aion viime vuoden tapaan perustaa pian. Yritän vähän vielä venyttää, kun ulkona on niin kesäiset kelit, että harvalla taitaa vielä joulu olla mielessä. Mutta tämän kuun aikana sen laitan, jotta ehtisin ennen marraskuun hulinoita kunnialla homman hoitamaan omalta osaltani.
Tämän 9 kpl silmukkamerkkinipun pidän itselläni. Merkit on tehty vanhasta, rikkoutuneen nilkkakorun osista.

Nämä taas lähtevät syksyn aikana uusille ihmisille. Mutta yhdestä 5 kpl nipusta voisin luopua jo saman tien. Järjestän siis pika-arvonnan kaikkien tänne eksyneiden kesken. Jokaisella on käytössä yksi arpa ja osallistua voi jättämällä kommenttiin, minkä nipuista haluaa, jos arpaonni suosii. Aikaa osallistua on tämän viikon loppuun eli 11.8. klo 24 asti.

8 kommenttia:

 1. No ysille tilaisin oman arpani, koska siitä löytyy punaista:DD

  VastaaPoista
 2. Kauniita kaikki, mutta numero 7 on minun onnennumeroni tällä kertaa :)

  VastaaPoista
 3. Minua kiinnostaisi numero 2. Toivotaan että arpa suosii.

  VastaaPoista
 4. Kakkosen värit ovat aivan ihanat - se siis!

  VastaaPoista
 5. Mukana! Yhdeksikössä on parhaat värit, sitä siis tavoittelemaan =)

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.