Lukijat

tiistai 27. elokuuta 2013

UFO 1/5: siksak-hame

Siivosin kaikki käsityötarvikkeeni siististi laatikoihin ja törmäsin samalla muutamaan UFOn eli keskeneräiseksi jääneeseen työhön, joihin ei ole tullut aikoihin tartuttua. Jotta eivät loju laatikoiden täytteenä seuraavinakin vuosina, yritän ottaa ne työn alle nyt syksyn aikana yksi kerrallaan.

Ensimmäisestä UFOsta on nyt selvitty.

Aloitin tämän viime kesänä, olisiko ohje siis ollut Novitan kesä- tai syksy 2012 lehdessä. Lopputulos on mielestäni aivan ihana =) Lankojen päättelyssä oli vaan hurja työ. Aloitin hameen osana Kyjy-projektia, mutta tuskin 5 cm sen aikana tätä neuloin ja siitä asti lojunut kaikkine kerineen vaatehuoneessa.

En muista enää missä koossa tämän aloitin enkä viitsinyt silmukoitakaan laskea, kun työn etenemisen kannalta se ei vaikuttanut, aika kapoisen näköinen tästä kuitenkin tuli. Päällehän se mahtuu hyvin venyvänä nytkin, mutta varsin hassun näköisesti, kuvaa ette saa =) Kuminauhaa en vielä virittänyt vyötärölle. Tein ohjeesta poiketen leveämmän vyötäröresorin, jotta sen voi halutessa kääntää kuminauhakujaksikin. Mutta katsotaan niitä mittoja sitten joskus ensi vuoden puolella. Siinäpä kait olisi tavoitetta, että näyttäisi tämä ihanuus päältä järkevältä =) Mutta sitä ei tänä vuonna tarvitse murehtia.

Seuraavan UFO:n kimppuun jo kävin, mutta uudet työt meinaavat viedä voiton, niistä pian lisää...

Syksyn 2013 sny kierros on nyt virallisesti pyörähtänyt käyntiin. Ensimmäisiä paketteja kaikki joutuvat vielä vähän aikaa odottamaan, mutta ekat yhteydenotot ovat nyt vuorossa reipasta tahtia. Minä sain kauniin ja kesäisen auringonkukka -kortin salaiselta ystävältäni. Sukulaisten luona olenkin ihastellut ihania auringonkukkia parhaassa terässä, ehkä näitä kasvaa joskus myös meidän pihassa =)

9 kommenttia:

 1. Nätin näköinen hame.:) muistankin ihailleeni sitä novitan lehdessä.

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis hame! Soma kortti, aihekin ajankohtainen.

  VastaaPoista
 3. Nätti hame, langanpäitten päättely on tylsää työtä.

  VastaaPoista
 4. Kivan näköinen hame. :) Sinun värinenkin vielä. :)

  VastaaPoista
 5. Tästä tuli kyllä tosi kivan näköinen. Jospa se asettuisi vähän paremmin päälle kunhan maha pienenee mystisesti.

  VastaaPoista
 6. Kaunis hame. Jahyvä että kortti saapui perille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vielä kortista. Jännityksellä odotan mitä syksy tuo tullessaan =)

   Poista
 7. Minullakin on puikoilla tuo hame ja ahdistaa jo etukäteen pääteltävien lankojen määrä! Tosi kivan näköisen kortin olet saanut- auringonkukat ovat niin kauniita =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin meinasin ahdistua niistä loputtomista langanpäistä, mutta jätin ne odottamaan inspiraatiota ja aina välillä iski innostus niitä päätellä, ihan yhdeltä istumalta niitä ei jaksanut tai kerennyt kyllä hoitaa!

   Poista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.