Lukijat

perjantai 18. lokakuuta 2013

Lokakuun sny: Taikapallo


 
Sain elämäni ensimmäisen taikapallon keskiviikkona postista =) Onneksi parini oli laittanut paksua lankaa, kärsivällisyys ei olisi minulla ohkasen langan kanssa riittänytkään kerimiseen. Vähän huolestuneena katselin ensin mukana tullutta ohjetta. Englanniksi. Kuinkas monta vuotta siitä onkaan kun luin satoja sivuja tieteellistä tekstiä yhteen tenttiin? Ainakin se tuntuu ikuisuudelta... Hetken vängättyäni luin pipon ohjeen läpi ja totesin että taidan ryhtyä neulomaan ilman että tarkistan sanastoa netistä, vaikken ihan varma kaikista lyhenteistä ollutkaan.


Palloa kääriessä paketista löytyi halloween suklaatikkareita. Sen jälkeen Emännän käsivoide vapautui pallosta ja sen mukana tieto, että lanka on Novitan Usva lankaa, tämä olikin vielä kokonaan kokeilematta. Paketista tipahteli esille myös valikoima tee laatuja (suosikkejani omena, rusina kanelia ja vaniljaa muun muassa), kolme isoa eri väristä nappia ja päättelyneulat kätevässä kuljetusrasiassa. Ja pienet sakset päättelyhommiin, nämä pidän kyllä erikseen ihan omia käsityöhommia varten!

Huomaatko kuvassa kaksi virhettä?

Kyllä, kolmea nappia ei kuvassa näy. Asettelin paketin sisällön pöydälle odottamaan kuvaajaa (kamera yhä rikki eikä uutta vieläkään ole) ja pakattiin pikkumiehen kanssa vieressä muuttolaatikoita. Urakan lopuksi huomasin nappien uupuvan. Joten olen pahoillani sny, laatikoita pakattiin 5 täyteen ja teipattiin ne umpeen jo, joten en viitsi ryhtyä nappijahtiin. Eiköhän ne sieltä putkahda esille uudessa talossa. Tehokas tuo minun muuttoapuri!

Ja virhe numero kaksi: paketista ei pipoa tipahtanut, vaan kuvaajan yhä viipyessä en jaksanut odottaa vaan tein ohjeen mukaisen pipon. Se valmistuikin jo seuraavana päivänä. Alalaidassa on kaksipuoleista palmikkoa, joka näyttää siis hyvältä molemmin puolin. Tällaista olen kaivannutkin ja tätä hyvinkin tulee hyödynnettyä jatkossa myös muissa neulomuksissa. Suuret kiitokset siis tästä ohjeesta! Ja pipo oli jo tänään käytössä ja oikein passeli. Lanka oli paksumpaa kuin ohjeeseen olisi tarvinnut, joten hetken sai sopivaa silmukkalukua pipoon etsiä. Sen löydyttyä loppu etenikin nopeasti.

Suuret kiitokset sny koko paketista! Teetä olen jo juonut, käsirasvaa tarvitaan aina ja entinen purkki onkin jo melko tyhjä. Päättelyneulat kotelossaan ja sakset olivat myös mieluinen yllätys. Suklailla herkutellaan pikkumiehen kanssa jossain vaiheessa, milloinkas se virallinen halloween onkaan?

3 kommenttia:

  1. Kiva että paketti oli mieleinen.

    VastaaPoista
  2. Kiva paketti. :) Tuo käsivoide on muuten hyvää. Sain joskus samanlaisen ja sitä tuli kyllä käytettyä ahkerasti.

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana paketti ja tuo käsivoide on hyvää.

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.