Lukijat

keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Salaisia joulupaketteja

Ensinnäkin, sjy:ni, olen pahoillani, että jouduit odottamaan melkein viikon paketin raporttia! Sain vasta tänä aamuna kuvat koneelle ja tulinkin saman tien esittelemään pakettia.

Ja näin ihanan ja runsaan paketin sainkin! Paketista löytyi ihanan väristä 7-veikka Polkka lankaa, josta haluaisin tehdä itselleni sukat. Katselin jo Novitan sivuilla Talvi 2013 lehden ennakkokuvia ja sieltä taitaisi löytyä kivat palmikkosukat. Pitää vain malttaa odottaa pari päivää että lehti löytyy postilaatikosta. Sitten pääsisi hommiin.

Sain kaksi pussia vähän erikoisempia helmiä, heti ei iskenyt inspiraatio mitä näistä syntyy, mutta varmasti tulevat vielä käyttöön. Punaisia korttipohjia ja punaisia askartelukuvioita jouluisiin askarteluihin, näitä tarvitaan aina. Punaisia servettejä, ehkä paketin voisi avata pikkujouluissa, tarkoitus on siis ihan oman perheen kesken pitää joku päivä pienet pikkujoulut, vähän tunnelmointia =) Ja mukana tietenkin kiva kortti.

Ja sydänmarmeladeja. Varmasti herkullisia, mutta näistä saavat nauttia muut perheen jäsenet, sillä sisältävät liivatetta ja E120 ötökkäväriainetta, jotka kasvissyöjänä jätän välistä, unohdin varmaan tiedon kirjoittaa ilmoittautumislomakkeeseen. Mutta häviävät varmasti pikaiseen heti kun tarjolle ne laitan.

Kuten näkyy, valokuvia on siirretty ottamaan meillä jo muuttolaatikoiden päällä. Vähän joka huoneen nurkkaan alkaa laatikkopinoja jo kertymäänkin. Muuttoon on enintään kuukausi, ei välttämättä sitäkään, sillä jo ensi viikolla on ohjelmassa lopputarkastus! Pian pitäisi muuttopäivän selvitä!

Paketteja on viime aikoina enemmänkin meille ilmestynyt. Yleensä jätän joululahjojen paketoinnin joulukuuhun, vaikka kuinka aikaisin olisin sisältöä hankkinutkin, mutta tänä vuonna pyrin tekemään mahdollisimman paljon etukäteen. Tänä vuonna meiltä lähtee eniten vaaleanruskeaan ja punaiseen paperiin käärittyjä paketteja, jotka on koristeltu niinellä, huoneenlämmössä kuivuvasta massasta tehdyillä sydämillä tai tähdillä sekä punavalkoisilla nauhoilla. Nauhoina paperinauhoja tai organza-nauhaa. Pakettikortteina sekä valmiita (aiemman vuoden joululehden välissä tulleita) että itseaskarreltuja kortteja. Itseaskarrelluissa tänä vuonna monessa kohtaa säkeistö jotain joululaulua. Tämän vuoden joululahjaurakka on jo voiton puolella ja seuraavaksi mennäänkin pikkumiehen kanssa taas paketoimaan.

4 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköisiä paketteja. Olet sekä saanut että tehnyt.
  Mukavia paketoimishetkiä.

  VastaaPoista
 2. Kiva että paketti saapui perille ja ensi paketissa sitten jotain kasvissyöjälle sopivaa...

  T. SJY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paketista =) Ja ei se haittaa vaikkei ollutkaan sopivia ruokavalioon, pikkumiestä ei ainakaan harmita =)

   Poista
 3. Voih, joulua sielläkin jo...
  Minullakin on muutama lahja jo valmiina, mutta ei ne noin hienoissa paketeissa ole, kuin Sinulla :-)
  Olen joskus aikaisemminkin vieraillut blogissasi, viime talvena useamminkin. Minulla oli blogi Puikot sauhuten. Taisit Sinäkin siellä piipahtaa. Nyt jouduin olosuhteiden pakosta vaihtamaan blogini uuteen osoitteeseen.
  Samalla tässä yritän elvyttää käsityöharrastustani, ja kiertelen hakemassa inspiraatiota teiltä, joiden blogeissa oon ennenkin tykännyt vierailla :-)

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.