Lukijat

maanantai 7. lokakuuta 2013

Talolla sisustetaan!

Nyt etenee taas näkyvästi. Viime viikolla saatiin laatoitukset. Talolla ahertavat parhaillaan kiintokalusteiden asentajat ja huomenna saavatkin jo urakkansa valmiiksi. Omat sisustusjututkin menivät tänään vauhdilla eteenpäin Ikean reissun ansiosta.


Tässä meidän suihkuhuone. Jännitti kovasti miltä näytelaatoista valitut laatat kokonaisuudessa näyttävät. Tykkään. Taas on vain jossain tiedonkulussa tullut ongelmia, meille kun oli sovittu wc-varaus, eikä siihen tuollainen iso viemärinputki kuulu. Tämä vielä selvittelyn alla.

WC:n lattia ja eteisen lattiasta vähän matkaa on laitettu valkealla laatalla. Tässä WC:n 30x30 cm laatat, eteisessä 60x30 cm laatat. Joo, syksyllä ja keväällä pitänee kunnon kuramatot laittaa, varsinkin kun piha vielä kesken, mutta tykkään näistä.
Tupa ja makuuhuoneet täyttyivät viime viikolla kiintokalusteista pullolleen. Ajoitus oli taas loistava kun tulivat samaan aikaan kun laattamiesten olisi pitänyt tehdä hommia, jotka estävät ovilta kävelyn. Heillä paroilla venähti sitten päivä kun odottivat ensin eksynyttä kiintokalustetoimittajaa ja sitten tavaroiden sisään kantoa ennen kuin pääsivät omia hommiaan jatkamaan.


Keittiö näytti äsken tältä. Kivasti siis edenneet ja huomenna pitäisi olla jo välitilan laattoja ja sähköhommia vaille melkeinpä valmista. Tietysti lattiat, listat sun muut pienet siihen päälle... Ja kovasti jännitystä minulle aiheuttanut kivitasokin on ehjänä paikoillaan =)
Seinämaalin väristä ei kovin hyvin kuvasta saa selvää, mutta on Tikkurilan värikartasta nimeltään laasti.


Toinen kohde, johon panostettiin peruskaappeja enemmän on tämä aulan ihanuus, isot peililiukuovi-kaapit. Toinen puoli hengareille, toinen puoli isoille hyllyille. Tykkään. Vasemmalla näkyy vähän sinistä makuuhuonetta, 2 pienintä makuuhuonetta maalattiin sinisellä, värisävynä pisara. Ja oikealla makuuhuone, jossa nukutaan, ja vähän yläkulmasta näkyvää vaaleaa pystyraitatapettia.

Talon ulkoverhoilua saatiin lopulta ammattimiehet tekemään. Kolmelta sivulta meni vaakalaudoitukset kokonaan uusiksi ja uusilla paneeleilla. Nyt näyttää hyvältä ja jälki siistiä. Ikkunanpielet vielä kesken kun odottavat uusia osia. Kalliiksi tullut tämän talon ulkoverhoilu jollekin, ei onneksi meille. Tehty, korjattu ja korjattu vähän erilailla, purettu ja tehty taas.

Reilu kuukausi muuttoon!

11 kommenttia:

 1. Wau. Tosi hyvältä näyttää. Ihanaa,pian pääsette muuttamaan.

  VastaaPoista
 2. Meillä ei laatoitukset kyllä menneet yhtään putkeen. Ihan paikoitellen huonoa jälkeä ja meidän nyt pitäisi vaan hyväksyä asia :( toivottavasti teillä on ehjät laatat seinissä ja saumat kunnossa, sillä meillä ei ainakaan ole. Harmittaa ja suututtaa.

  VastaaPoista
 3. Meillä ei laatoitukset kyllä menneet yhtään putkeen. Ihan paikoitellen huonoa jälkeä ja meidän nyt pitäisi vaan hyväksyä asia :( toivottavasti teillä on ehjät laatat seinissä ja saumat kunnossa, sillä meillä ei ainakaan ole. Harmittaa ja suututtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei olla huomattu kyllä virheitä laatoituksessa (onneksi). Inhottavaa että teillä huonoa jälkeä. Ei kannata hyväksyä huonoa jälkeä vaan laittaa vastaan niin pitkään että uskovat, että asia pitää korjata! Milloin teidän talon pitäisi valmistua?

   Poista
 4. Muutto olisi jouluna :O kiva ajankohta, mutta parempi sekin kuin tammikuu :)
  Laatoittajilla oli aivan liian kiire aikataulu, mutta lupasivat korjata nuo epäonnistuneet kohdat onneksi! Talofirma taas ei asiaan ottanut kantaa :( mut pääasia, että lopputuloksesta tulee hyvä! Seuraavaksi pitäisi laatoittaa keittiön ja eteisen lattia, mutta niitä ei tee dekon laatoittajat. Innolla jo odotellaan kiintokalusteita ja lopputuloksen näkemistä ihan livenä, jännittää :)

  VastaaPoista
 5. Upea laatta teillä seinällä. Blogissani on sinulle haaste, jos ehdit talokiireiltäsi vastaamaan...

  VastaaPoista
 6. Heippa,

  Onkohan sinulle päin kulkeutunut pakettia??

  T. SalainenJouluYstäväsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tullut paketti viime viikolla, anteeksi että olet joutunut odottamaan esittelyä. Teknisten ongelmien vuoksi en ole saanut kuvia koneelle, mutta toivonmukaan tänään saan. Paketti on oikein mieluinen =) Tarkempi esittely ja kommentit toivottavasti tänään, viimeistään huomenna. Kamera meni joku aika sitten rikki....

   Poista
 7. Postia laitettu tulemaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paketti tulikin jo perille =) Yritän ehtiä huomenna raportoimaan.

   Poista
  2. jää vielä huomiseksi....

   Poista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.