Lukijat

torstai 1. tammikuuta 2015

Joululahjoja muille!

Muistatteko, että osallistuin kyjy projektiin kesällä? Iso läjä aloituksia, jotka piti saada jouluun mennessä valmiiksi. Blogini perusteella minäkään en ole koko juttua muistanut. Mutta ei tilanne oikeasti niin kehno ole, en vaan halunnut joululahjoja esitellä ennakkoon. Vaikka kesken se projekti tälläkin kertaa jäi. Toista kertaa yritin ja toisen kerran epäonnistuin. En vaan jaksa puolta vuotta keskittyä samoihin juttuihin, vaan saan uusia ideoita, joita pitää päästä kokeilemaan. Yritän ensi kesänä muistaa tämän...

Mutta tässäpä kuvia neuleista, joita paketoin tälle vuotta ja ovat samalla kyjy - töitä. Pikkukaverin vauvavuosi, joten normaalia vähemmän lähti lahjaneuleita matkaan, mutta enemmän kuin alun perin suunnittelin. Tai nälkä kasvoi syödessä ja osa piti karsia mitä välillä jo suunnittelin. Onpahan ensivuodeksi suunnitelmia.

 tiskirätit bambu langasta
 Lapaset kokoa 90 cm ja teini. Sukulaisille
 Siskonlapsille sukat.
 Lapaset 110 cm ja miehen veljelle paksut isovelisukat kylmään skotlantiin. Siellä ei kuulemma taloja yhtä kovasti lämmitellä (ja eristetä) kuin täällä.

Muut lahjaksimenneet olenkin esitellyt blogissa aiemmin. Yhdet lapaset pitää vielä kuvata, ne valmistuivat vasta joulun jälkeen ja lähtevät jälkikäteislahjana.

2 kommenttia:

  1. Upeita lahjoja olet tehnyt.
    Ihanaa alkavaa vuotta sinulle.

    VastaaPoista
  2. Onnellista vuotta 2015 sinulle ja perheellesi. Hienoja lahjoja olet tehnyt.

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.