Lukijat

tiistai 30. joulukuuta 2014

Joululahjoja minulle!

Tänään vähän esittelyä, millä minua joulun alla lahjottiin. Antamiani lahjoja yritän huomenna esitellä. Sitten vaihtuukin jo vuosi ja on aika uusien juttujen!

 Kiitos kvaakkuli 23. päivän ihanista luukuista! Minä sain kaksi palaa peittooni, täydellisen värisiä! Tuikkuja, servetit, suklaata ja lankanöttösen palojen tekoon. Kiitos!
 Pikkukaveri kiittää ihanista sukista ja rusinoista. Pikkumiehen kalenteria ei saanut kuvailla, mutta kerrottakoon, että oli mieluinen!
 Body shopin kalenterista paljastui ihanaa vartalovoita 23. päivä ja eau de toilette white musk 24. päivä.
Lopputulemana voisin sanoa, ettei kalenterin osto harmita. Suurimmasta osasta tykkäsin, mutta toistoa oli liikaa, monta saippuaa, suihkusaippuaa ja kosteusvoidetta vähän eri muodossa. Tässä vaiheessa en vielä tiedä, olenko hommaamassa uutta ensi vuonna. Ehkä, mutta sitten taidan jättää blogikalenterin välistä. Mutta sitä voipi pohtia ensi syksynä.


 Paketteja availtiin pitkään ja sulassa sovussa, isompaa ei haitannut jos pikkuveli aukaisi hänen pakettejaan ja toistepäin. Yhdessä ovat melkein kaikilla leikkineet  - vain joitain isompien leluja kuten pikkulegot on laitettu pienemmältä piiloon.
Paketeista paljastui kaikkea kivaa, itselleni hankin jouluksi lukemista.


Tällaiset ihanuudet sain äidiltäni. Eteisen sisustus onkin ollut tulevalle keväälle haaveissa, joten tämä ja saamani avainnaulakko pääsevät käyttöön.

Ja muistettiin minua muillakin ihanilla lahjoilla, kylpytakilla, lakanoilla, yöpuvulla, lautasilla, saunomistarvikkeilla, pesuaineilla... Kiitos valtavasti kaikille ihanille! Lasten lahjoja ei kannattane edes yrittää luetella, ovat sen verta kilttinä jälleen olleet.

Nyt neulomaan ja leffan pariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.