Lukijat

keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Ompelua, neulontaa, askartelua, shoppailua...

Viime viikonloppuna kävimme kekrimarkkinoilla ihastelemassa tarjontaa ja tällaiset ihanuudet nappasin sieltä mukaan:

Ostin myös violetit maatuskakorvakorut ja laitoin ne heti korviin että pysyvät tallessa. Illalla poikaa nukuttaessa  kuitenkin huimasin, että toinen on kadonnut. Vielä en ole sitä löytänyt, jospa löytyisi. Katoaminen harmittaa niin kovin. On nämä maatuskat oikeastaan aika kivoja. Tekisi mieli tilata itselle tuota kangasta pätkä, mutta ensin pitää huventaa varastoja.
 (lisää on kyllä pikkuisen tulossa - sorruitko sinä kankaiden yönä tekemään tilausta?)
Se mielessä ryhdyinkin hommiin ja pikkumiehen vaatevarasto paisui näillä: 

Oranssit ja vihreät leikkihousut harmailla resoreilla. Mustat liituraitahousut ruskealla resorilla. Kaikki housut on tehty vanhalla 80 cm kaavalla, lisäsin vaan lahkeisiin pituutta.

Ja Dropsin baby alpaca silk - langasta, jonka sain viime vuonna joululahjaksi, syntyi tarpeeseen nopsaa kauluri pikkumiehelle.

paino 26 g, ohje oma: 2o 2 n joustinneuletta, 28 s puikollaan. Lopuksi pari senttiä tasona 1 ja 4 sekä 2 ja 3 puikoilla, pientä lärpäkettä siis estämään tuulen tuiverrus takin alle. Vähempikin silmukkamäärä olisi riittänyt, mutta menee näinkin - jos vaan saan pikkumiehen pakotettua pitämään tätä. Ei ainakaan kutita ja on ohkasempi kuin edellinen, purosta tehty.


Sain kesällä nimipäivälahjaksi äidiltäni pari kerää röyhelöhuivilankaa. Viimein sain aikaiseksi viimeistellä huivit. Aikani toista huivia kaulaani peilin edessä kieputtelin ja tulin siihen tulokseen, ettei taida minun juttuja nämä olla, joten molemmat pääsevät joululahjapaketteihin.
Paketti- ja joulukortteja on välillä pikkumiehen kanssa ehditty askarrella lisää.


3 kommenttia:

 1. Minäkin olisin tahtonut kekrimarkkinoille, mutta se päivä meni töissä. :(

  Paljon olet ehtinyt tehdä. Minäkin olen melkein joka ilta neulonut, vaan silti tuntuu, ettei työt etene mihinkään. :D

  VastaaPoista
 2. Oletpa ollut ahkerana. Kivoja ompeluksia olet tehnyt ja nuo kortit ovat ihania.

  VastaaPoista
 3. Voitit pienen palkinnon blogissani. Laitatko sähköpostilla osoitteesi minulle niin laitan postia tulemaan. riikka(piste)kotisaari(ät)gmail(piste)com

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.