Lukijat

sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Arvonnan voittajat ja sjy

Ensin sjy paketti numero 2. Enää yksi jäljellä ja lähettäjä paljastuu. Kovasti epäilen, että kysessä on joku uusi tuttavuus, mutta saas nähdä, ehkä olen salaisen ystävän blogiin joskus eksynyt, jos hänellä sellainen on... Joulukuuta odotellessa...

Paketista löytyi Kuka huhuilee metsässä, värityskirja liikkuvilla silmillä. Pikkumies piirsikin jo jokaisen otuksen suuhun ruokaa (ehkä tuleva kokki?)

Askartelulehti täynnä jouluisia askarteluohjeita, täynnä ohjeita niihin ihaniin kortteihin, joita askartelublogeissa näkyy. Ihan eri luokkaa kun nämä meidän 'tavis'askartelut =) Ehkä minäkin yritän tehdä jokusen astetta hienomman kortin... Ja lehden mukana tuli jouluisia leimasimia. Pitää hakea kaupasta mustetyyny, jotta pääsen kokeilemaan. Monesti olen leimasimia katsellut kaupassa, mutta en ole kehdannut laajentaa ylipursuavaa valikoimaa niihin, mutta nyt on hyvä syy =) Ja Aarikan ihanat korvikset, jotka ovatkin parhaillaan korvissani.

Kiitos sjy paketista!

Ja sitten viimein arvonnan tuloksiin. Satunnaislukugeneraattori arpoi voittajan....

Matukka!

Ja lohdutuspalkinnoiksi lähtee rautalankakoristeita...

Helimarille

ja generaattori muisti 3 arvalla osallistunutta tuplaten eli 2 rautalankakoristetta saa...

Ninie!

Nyt ottakaas voittajat pikaiseen yhteyttä, niin laitan palkinnot tulemaan. Voittajan yhteystiedot välitän Terveysteekkiin, josta palkinto lähetetään.

Onnea voittajille!

2 kommenttia:

  1. Ihanat lehdet. Onnea paljon voittajille. Minullakin on muuten arvonta menossa.

    VastaaPoista
  2. Yksi syy lisää tulla käymään kylässä. :D Voisin tuota lehteä vähän vilkaista... :)

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.