Lukijat

keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Synttäri- ja joulu valmisteluita

Myyjäiset ovat takanapäin ja pikkumiehen 2-v. synttärivalmistelut kiivaana menossa.

Myyjäisissä tuotteita meni joitakin, mutta aika vähän, aiemmin esitellyt tontut kiinnostivat eniten. Mutta ei minulla varastoihin pääse käsitöitä kertymään. Osan pidän itse - tarkoitus olikin tehdä itselle uudet, jos kaupaksi olisi menneet ja samalla ajatuksella pääsi joulukorttien ja -lahjojen mukaan myyjäispöydästä tavaraa. Kiire olisi tullutkin, jos lahjoiksi ei olisi riittänyt.

Koreja oli myynnissä, mutta vaikka kehuja saivat niin kaupaksi ei mennyt (8 e/kpl). Punaiset korit lähtevät lahjoiksi, sininen kori etsii vielä omistajaa ja kangaskori jäi itselle. Melkein nappasin sen omaan käyttöön jo ennen myyjäisiä...


Wc-paperirullille teline (ennen silitystä...), tämä pääsee oman vessan seinälle, ei tarvitse vieraiden kaappeja koluta paperin loppuessa...

Sarja silmukkamerkkejä. Nämä tein kokeiluun, olisiko käsityöihmisiä liikkeellä, mutta kyltistä huolimatta ei kukaan näistä mitään sanonut. Mutta löytävät kyllä helposti uudet kodit neulomon ym. vaihtojen kautta.


Ja sarja vuoritettuja vetoketjupussukoita lähinnä pikkupojille sopivissa kuoseissa. Näitä meni pari. Muutaman paketoin joululahjoihin ja loput odottavat sopivaa kohdetta.

Siipiä tein valkoiset ja siniset.


Ja lopuksi vielä heijastimia, joita olen sujautellut mukaan osaan joulukorteista ja osaan olen laittanut rautalankakoristeen, joista onkin kuvia näkynyt tänä syksynä moneen otteeseen. Heijastimillekin löytyy helposti käyttöä, pitääpä lisäillä vielä omiinkin varusteisiin näitä.

Hyvin heijastavat =)Täällä siis menossa suursiivous ja huomenna aloitamme leivonnan, pian juhlitaan! Listalla vielä joululahjojenkin tekoa ja kotiiin uusien joulukoristeiden askartelua ja ompelua. Joulukortitkin pitää viimeiset kirjoitella... Uusista puuhista lisää jatkossa.

Viimeiset joulukalenteriluukutkin saapuivat tänään postissa (tai yksi puuttuu, mutta vaihdetaan kasvoikkain kaverin kanssa luukut pian).

Ja muistakaas osallistus pari viestiä alempana olevaan joululahja arvontaan!

5 kommenttia:

 1. Hurjan ahkera olet :) Ihania käsitöitä!

  VastaaPoista
 2. Tuo ommeltu kangaskori on tosi kivan näköinen. :) Eikä tuo wc-paperipidike ole myöskään hullumman näköinen. :)

  Mulla on vielä joulukortit suunnitteluasteella. Näin yhessä askartelulehdessä tosi kivan idean, jota ois tarkoitus kokeilla, jos vain ehdin. Jos en ehdi, niin sitten ostan kortit...

  VastaaPoista
 3. Moi,
  Ostaisin silmukkamerkkejä jos sulla niitä vielä on. Lähetä mulle vaikka yv Neulomon kautta, ymmärsin että oot siellä?
  T. HannaElina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu =) Olen neulomossa ja silmukkamerkkejä on jäljellä. Mutta en löytänyt neulomosta profiiliasi ainakaan tähän hätään. Voitko laittaa minulle yv:tä tai sähköpostia? Sähköposti löytyy joulukalenteri sivulta.

   Poista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.