Lukijat

perjantai 23. marraskuuta 2012

Välitiedote

Jeps, nyt se kävi täälläkin ja yllätti kokonaan. Picasa - verkkoalbumi on täynnä ja uusia kuvia ei voi ladata... Selvitystyö tehty, joten ongelma tulee ratkaistuksi, saa vaan nädä kauanko siihen menee... Pitäisi ilmeisesti pienentää vanhat valokuvat (eihän niitä olekaan kuin reilut 500... )

Eli kunhan tästä ongelmasta on selvitty esittelen sny paketin, arvontavoittoni, myyntijutut, ja kotiin jäävät käsityöt....

Jep, eli muut jotka olette olleet yhtä ajattelemattomia, ryhtykää pienentämään valokuvanne mitä tänne laitatte!

hitusen ärtyneellä päällä oleva Weba...

6 kommenttia:

 1. Miten olet ladannut ne tänne blogiin? Itse latasin ensin Picasan kautta, mutta nyt tuon ne työpöydän kautta. Onnistuuko sinulta tuo tuominen oman tiedoston kautta vai onko sekin nyt estynyt?

  VastaaPoista
 2. Aika monella taitaa olla sama juttu. Täällä myös on kohta täynnä. Sitten en tiedä mitä tekisi, en usko että kehtaan rueta pientelemään kaikkia jo olevia kuvia. Uudet pienennän ennen kuin laitan tänne.

  VastaaPoista
 3. Flickr.com on hyvä juttu, sinne mahtuu kyllä jonkin aikaa kuvia =)

  VastaaPoista
 4. Hei vaan Weba:)

  http://villavariksenmarja.blogspot.fi/2012/11/ohjeita-bloggerin-kayttajille-kuvatilan.html

  tuolta löytyy ihan huippuhyvät ohjeet tilanteen helpotukseen. Kova homma kuitenkin vanhoja tosiaan muokata, olisinpa tiennyt, että näin moni täysikokoisina lataa kuviaan, olisin huomannut varoittaa ajoissa:(

  VastaaPoista
 5. Tuo on kurjaa. Mutta ihan kaikkia vanhoja ei tarvi pienentää, kunhan ensin pienennät osan, että saat lisää tilaa ja sitten katsot että pienennät tarpeeksi ja jo ennen verkkoalbumiin lataamista niin et kuluta tilaasi enää olleskaan. =)

  VastaaPoista
 6. Kiitos vinkeistä. Pienennys ei jostain syystä onnistunut, picasassa vaikka ohjeiden mukaan yritin, en siis saanut koko valikkoa auki. Poistelin nyt ensi hätään turhia kuvia ja sain sen verta lisätilaa, että kunhan on kuvakokojen kanssa tarkkana, niin eiköhän tässä jonkin aikaa pärjätä. Pitää nyt kokeilla miten homma jatkossa kätevimmin menee.

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.