Lukijat

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Paketteja ja pientä kivaa kotiin

Minulle saapui peräti kaksi ilmoitusta noudettavista paketeista. Ensin avasin ihanan arpajaisvoittoni, Riikan blogista.

Kiitos paljon, tykkään palkinnostani todella kovasti =)

Sen jälkeen avasin sny:ltä tulleen paketin. Kyseessä on siis toiseksi viimeinen paketti, marraskuun paketti.
Valitettavasti vain sny:ni ei ollut paketoinut särkymisherkkää pakettia riittävän hyvin, sillä paketissa ollut lumisadepallo oli särkynyt postin käsittelyssä ja paketti oli täynnä lasinsirpaleita ja langat olivat kastuneet.


Söpö poro olisi ollut.
Myös kauniin kortin teksti oli liuennut lukukelvottomaksi.Ihana suuri kynttilä ja 2 pirteän keltaista ja sopivan paksuista lankavyyhtiä sieltä kuitenkin löytyi. Kiitos sny paketista! Itselläni ei juuri keltaista ole, joten näistä voisi tehdä jotain piristystä omaan vaatekaappin =) Ja isot kynttilät ovat ihania, vielä kun saisi aikaiseksi etsiä sopivan liikkeen, jossa saan uudet lasit rikkoutuneiden lasien tilalle isoon lyhtyyni, niin tälle löytyisi täydellinen paikka.Sitten muutamia kuvia viimeisimmistä käsitöitä, jotka jäävät meille.

Nämä kirjoneulesukat tein aikoja sitten, mutten ole jaksanut päätellä, sillä kokeilin kirjoneuletta 3 langalla ja ihan liian kireälle menivät.. Tein aikomaani lyhyemmän terän, jos pikkumies edes voisi näitä jonkun kerran käyttää. Piti kuitenkin esitellä, sillä näiden myötä haaste 12 sukkaparia vuonna 2012 tulee täyteen.Ihanan tarjotintelineen ohjeen löysin kirjastosta lainaamastani kirjasta. Vuoritin valkoisella ja jos muffinit joskus kyllästyttävät, voi suikaleet kääntää valkoinen puoli päällepäin. Valitettavasti tälle ei nykyisessä keittiössä ole paikkaa, mutta jospa uudesta keittiöstä sellainen löytyy.  Taloasiat menevät nimittäin eteenpäin ja jos hyvin käy, allekirjoitamme vielä tässä kuussa sopimuksen talopaketista... Mutta siitä lisää toisella kertaa.Ja onnistuin viimein kuvansiirtopaperin kanssa ja tein tällaisen pienen sisustuskyltin meille:

Ja perhekerhossa askartelimme tontun ja sitä apunakäyttäen teimme kotona lisää tonttuja ikkunoihin. Maisemat eivät ole kovinkaan jouluiset, mutta tontut sentään piristävät.


Tämä säkki vaatehuoneen nurkassa kutkuttaa kovasti pikkumiehen mieltä. Kohta pitää teipit ja käärepaperit kaivella esiin ja täyttää säkkiä lisää =)

6 kommenttia:

 1. Harmi, että on mennyt rikki tuo pallo. :( Tuon takia en edes uskalla lähettää postissa mitään särkyvää. Se rikkoutuu kuitenkin. :/

  Ihanan näköiset kynttilät. Ja ihanan piristävät tontut.

  VastaaPoista
 2. No voi kökkö sentään....luulottelin itselleni, että tuo säilyy ehjänä ja on kestävämpää muovia tuo pallo. Harmittaa niin vietävästi.....varmasti kangatkin on körsineet :(
  No, jospa sitten viimeisen paketin älyän paketoida tarpeeksi hyvin, ja varmastikin jotain korvaavaa siitä löytyy, kun tällä paketilla oli noin surkea kohtalo!
  Kaikesta huolimatta, mukavia kynttilänvaloisia hetkiä sinulle !
  terkuin tumpoelo SNY:si

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän langoista saa tehtyä, lasinsirut karisee loput sitten keriessä pois =)Eihän sitä kukaan tahalleen paketoi niin, että pääsee särkymään. Paketista tykkään.

   Poista
 3. Ihania paketteja saapunut. Harmi, kun oli rikkoutunut matkalla.

  VastaaPoista
 4. Kiva jos tykkäsit. Jään odottamaan, että minkänäköistä tuosta langasta syntyykään siis jos itsellesi se menee käyttöön.

  VastaaPoista
 5. Huolellinen pakkaaminen ei riitä, vähänkään herkät pitää laittaa helposti särkyvänä. Nuo paketit kun saattaa pudota lajittelikoneissa hyvinki korkealta, sehän aiheuttaa sitten hyvinkin pakattuun lasitavaraan helposti pintajännitettä ja poks.
  Kaunista lankaa kyllä sait. Ja ahkerakin olet taas ollut, vau. =)

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.