Lukijat

keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Joulun punainen paketti

Alkuun purkautuminen: Meidän tietokone vetelee viimeisiään. Eilen sain siirrettyä kuvia, mutta sitten loppui koneen pelitys. Nyt taas kone ei suostu siirtämään kuvia, joten en esittele vielä käsitöitä, jotka eilen viimeistelin.

Mutta esittelen ihanan sny-paketin, jonka hain eilen postissa!


Pikkumies meinasi hermostua, kun äiti halusi ensin tutkia muuta pakettia, ennen kuin malttoi kirjan lukuun ryhtyä.


 
Nappivalinta langan kanssa! Tykkään tästä ja kaipasinkin paksumpaa lankaa työn alle. Eka kerä jo neulottu, todistekuva ei vaan jaksanut nyt siirtyä...


Ihana tuikku-poro. En malttanut olla kuvaamatta sitä tuon ihanuuden, äidiltäni tulleen ennakkolahjan kanssa. Valtava laatikko kaakaota! Minun ja pikkumiehen herkkua.


Sain jo aiemmin snyltäni ihanan huivin, joten enempää itse tehtyä en olisi osannut odottaakaan. Mutta vielä sain ihanan Revontulihuivin, sopivan pienen kaulahuiviksi ja täydellisen värinen jouluksi! Kiitos!

Mukana oli ihana kirje, jossa paljastui, että näitä ihania paketteja minulle on lähetellyt Lettu!
Sny:ni oli jälleen kerran yllättävän läheltä, hänen kanssaan samassa kunnassa asuu tätini perheineen, ehkäpä olet hänet kirjastossa nähnyt.  Tampereen Hervantakin on molemmille tuttu paikka =)
Äläkä turhaan sure lumisadepalloa, tonttu toi pikkumiehelle uuden ihmeteltäväksi, joka on toistaiseksi (ihme kyllä) säilynyt ehjänä.

Maanataina kävimme kuopiossa, jossa kävin ensimmäistä kertaa elämässäni Kiropraktikolla selän jumeja avaamassa ja pitihän tuo Ikean kautta kiertää.


Keittiöpyyhe koukut kaapinoveen, jotta pyyhkeet saatiin viimein sopivalle korkeudella pikkumiehen ulottuville.


Tämä ihanuus oli niin reilussa alessa, etten voinut vastustaa...


Joululahjat minulta minulle =) Vähän vaan ennakkoon aloitin...

Pipareita on leivottu ja tänään jatkuu. Hitunen meni liikaa jauhoja edelliseen taikinaan... Teen pieniä satseja kerrallaan, ettei lopu voimat kesken paistamisen.

4 kommenttia:

 1. Kivan paketin olet saaanut ja joulunpunaista lankaa. Mitäpä tykkäsit Ikanosta. Ikeassa on tullut käytyä pari kertaa.Viime viikolla vasta Ikanossa. Asut nähtävästi jossain lähellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän on liiankin iso paikka, harvoin on aikaa kiertää sitä kerralla ja tutkia kunnolla. On meillä 1,5 tunnin ajomatka sinne, mutta kuopiossa oli kiropraktikko, jota anoppi suositteli, meillä itseasiassa oli peräkkäiset ajat. Kiva tyyppi olikin. Ja välillä on kiva käydä vähän isommassa kaupungissa piipahtamassa.

   Poista
 2. Paketti tuli tänään perille, kiitos :) Oli pakko viedä se heti äidin luo, muuten se polttelisi liikaa täällä kotona :D

  VastaaPoista
 3. Huippis paketin olet sinäkin saanut! <3

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.