Lukijat

tiistai 11. joulukuuta 2012

Joulun salaisuuksia

Sain viimeisen paketin salaiselta jouluystävältäni.

Tarvikkeet joululeivontaan, alimmaisena kuusimuotti, jolla tehdään pystyssä seisovia kuusia. Suuret kiitokset paketista! Eka satsi pipareita on jo leivottu, mutta viimeisiä jo viedään (mitäs päällystin ne valkosuklaalla), joten seuraavassa satsissa pääsee näitä hyödyntämään. Nuolija on aivan ihana ja päätyy kyllä ympärivuotiseen käyttöön.
Olen saanut niin ihania askartelutarvikkeita joulukalenterista, että innostuin askartelemaan joulukortteja, vaikka tämän vuoden korttipuuhat on jo hoidettu.


Tosin eipä tuo haittaa, vaikka innostuttaisiin tekemään joulukortteja riittämiin ensi vuodelle asti, sillä ensi vuoden lopulla riittää tekemistä. Allekirjoitimme nimittäin Deko-talon kanssa talokaupat ja ensi vuonna marraskuun puolessa välissä, jos ikäviä yllätyksiä ei tule, muutamme uuteen kotiin!

Tietenkin askartelimme pikkumiehen kanssa kahdestaan, joten sotkua syntyi laajalle, sain tarkkoja ohjeita (enkelikortin oikeassa reunassa oleva kultanauha on lisätty pikkumiehen ohjeiden mukaan, itse olin jo jättämässä reunan paljaaksi...) ja tietenkin syntyi myös uusia taideteoksia seinille.Muistakaas osallistua arvontaan, vielä vuorokausi aikaa osallistua!

Oletteko jännäilleet suklaan syöntiäni? Ei tässä ole kuin 1,5 vk enää suklaan laskenta aikaa ja aika hyvin olen kurissa pysynyt. Kieltämättä se helpottaa, että pikkumies omi suklaakalenterini ja tykkää siitä niin paljon, etten raaski edes harkita itse sieltä luukkua avata...


Lahjarikasta joulun aikaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.