no tietenkin suurustamalla!
Täyteläinen kaakao
1/2 l maitoa (kevyttä tai täysmaitoa maun ja kaloriseurannan mukaan)
1 kanelitanko
2 tl maissijauhoja sekoitettuna pieneen tilkkaan kylmää maitoa
ripaus vaniljaa/ 2 tl vaniljasokeria
3 tl van houten kaakaojauhetta ( tai mitä nyt omistat)
2-3 rkl kidesokeria
Päälle kermavaahtoa, vaahtokarkkeja, suklaarouhetta, nomparelleja ym.
Kuumenna maito, jossa kanelitanko. Lisää kylmään maitoon sekoitettu maissijauho ohuena norona. Sekoita kokoajan noin 3 min. Varo pohjaanpalamista! Lisää loppuvaiheessa vanilja, kaakao ja sokeri.
Pidin pienet kutsut aiemmin ja tällaisia herkkuja oli tarjolla:
Vesimelonikakku. Reunoilla mansikoita, vihreitä ja keltaisia kiiwejä ja päällä tummia viinirypäleitä. Muutama grillitikku oli tukemassa. Hankalinta oli vesimelonin leikkaaminen siististi. Vinkki: leikkaa se kuin kuorisit appelsiinia, älä yritä leikata melonia kuoren sisältä (niin että kuori jäisi ehjäksi).
ps. Pikkumies koristeli osan näistä sokerikuorrutteella =)
Ohje kinuskikissan
Hieno idea tuo kaakaon suurustaminen. Pitää ehdottomasti kokeilla joskus. Ei ole tullut mielenkään moinen.
VastaaPoistaMinäkin nappasin idean jostain, mutten tarkempaa ohjetta niin piti kehitellä oma =) Kannattaa varmasti suurusteen määrääkin testailla, kuinka sakean version haluaa, kärsii enemmänkin suurustetta varmasti laittaa kuin tässä ohjeessa.
Poista