Lukijat

perjantai 25. syyskuuta 2015

TSI: teen juojan joulukalenteri pyykkipojista

Nappasin pinterestistä idean pyykkipojista tehtyyn joulukalenteriin.

Ja kun kaupassa oli edullisia puisia pyykkipoikia juuri 24 kpl paketti, niin pakkohan se oli napata mukaan. Kotona vaihtoivat väriä punaiseksi spray- maalin avulla.
Sen jälkeen leikkasin pari pahvista ja yhden aaltopahvisen ympyrän, jotka liimasin toisiinsa kiinni. Viimeisenä vielä vanhan, askartelukäytössä olleen kirjan kannesta leikkasin pienemmän ympyrän, jonka liimasin keskelle. Siihen pääsi pieni tonttu ja tip tap - laulu kyltti. Ihan tarpeeksi tukevan tuntuinen viritelmästä tuli. Varsinkin kun liimasin kuumaliimalla pyykkipojat paikoilleen.


Pyykkipojat koristelin ennen liimaamista pienillä tarrahelmillä, numeroilla (ihan mustekynällä kirjoitettuna, se oli ainut kynä jonka sain tarttumaan maaliin). Ja kaupan päälle hipaisu kimallekynsilallaa kärkiin.
Lopuksi vain ripustusnaru ja teeliput kiinni pyykkipoikiin!

Aika hauska tuli, ja näin monivärisenä varsin pirtsakka. Rauhallisemman ja jouluisemman saisi varmaan aikaiseksi samanlaisilla joulutee - pusseilla.  Mutta tämä viritelmä pääsee odottamaan joulukuuta vielä jonnekin yläkaapin kätköihin.

Tein tämän siis ihan itselleni, teetä kun juon päivittäin ja onpahan hauska viritelmä ja erimakuisia teelaatuja joulukuun jokaiselle päivälle!


2 kommenttia:

  1. Oi tuommoinen minunkin pitää tehdä itselleni, mutta taidan laittaa suklaakarkin joka päivälle =)

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.