Lukijat

perjantai 11. syyskuuta 2015

Vampyyrit vs joulu

Olenpa tässä tuijotellut kesästä lähtien vampyyripäiväkirjoja kun viisi ekaa kautta hankin. Edelleen niistä riittää viihdettä ja kunhan päivityksen olen tehnyt niin sinnepä jälleen suuntaa tieni kera virkkauksen.

Kesäkukkasien aika on pian ohi, joten myös feikkikukat ulko-oven pielessä saivat tänään väistyä.Mutta sainpahan sitten idean...

Alkuun tarvitaan vanha, kulunut leikkuulauta joka joutikin jo keittöstä pois.

Vähän hahmotelmia lyijykynällä, päälle mustaa permanent tussia ja muutama suhaus punaista spraymaalia, ensin yläreunaan runsaammin, josta maali sai valua alaspäin sekä muutama nopea suhaus sinne tänne. Lopuksi appivanhemmilta ryöstetyn lakkapurkin pohjat päälle, jotta kestää vähän paremmin säätä. Lisätehosteeksi tein ristin ruosteisista nauloista ja ruskeasta rautalangasta.

Pidikkeeksi letitin karheaa narua, jotka löin nauloilla yläreunasta kiinni. Ja vain tinen naula tuli pikkuisen läpi pinnasta, wauts, olen kehittynyt!

Miehenkin mielestä kyltti on hieno =) Ei kuulemma vain teksti ihan avautunut...

Naularististä saa myös katu-uskottavan laukunkoristeen, sopii hyvin tähän armeijan poistomyyntilaukkuun, joka taitaa nykyisin olla pikkumiehen ja minun käytössä vuorotellen.


Mutta mitäpä sitä tuhlaamaan kyltin toistapuolta, joten ei muuta kuin pojat hommiin!
Tämä puoli pääsee sitten lähempänä joulua näkösälle. Voipi olla, että siinä vaiheessa kun joululaatikoita pengotaan, niin tähän voi lisäillä vielä jotain härpäkettä jos siltä tuntuu, mutta kiva näinkin.

ps. toinenkin vanha leikkuulauta päätyi kyltiksi, mutta esittelen sen vasta joulun jälkeen, vaikka pikkumies juorukello ehtikin mummolle puhelimessa jo kuvailla, mitä oli heille tehnyt =)

Ja pojat askartelivat myös joulukortit tänään!

 Pikkukaverin (kohta) 2 v tekemä (ja ihan vaan pikkuisen äiti auttoi...)
Ja pikkumiehen kohta 5 v ihan itse tekemä, äidin idean kuunnellut ja omakseen soveltanut!
Lisäsi kulmaan nauhankin, jotta saaja voi ripustaa kortin roikkumaan.

2 kommenttia:

  1. Tuo leikkuulautahan oli hyvä idea. :) pitäisiköhän hamstrata vaikka ikeasta leikkuulautoja...

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.