Lukijat

keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Top 5 -romanttiset kirjailijat

Vauhtiin kun pääsin ajattelin listata romanttisten kirjojen kirjailijoita - he kun usein ovat varsin tuotteliaita ja kirjatkin helposti saman tyyppisiä, on hankala nostaa esiin yksittäisiä kirjoja. Välillä on vaan kiva hautautua peiton alle teekupin tai suklaalevyn kanssa ilman murheita. Järjestys satunnainen listassa.

1. Sophie Kinsella: päähenkilönä usein mukava ja hauska nuori nainen, joka tekee välillä typeryyksiä, mutta kaikki kääntyy aina parhain päin ja rinnalle löytyy rikas ja komea poikaystävä. Himoshoppaajat kirjailijan tunnetuinta tuotantoa.


2. Jude Deveraux: taattua romantiikka alusta loppuun, vahvoja, rohkeita miehiä ja kauniita uhkeapovisia naisia, joilta löytyy omaa tahtoa ja päättäväisyyttä. Ylämaan taikaa menneestä nykyaikaan ja muuta mukavaa. Kirjoja ei taideta enää suomentaa, mutta englanniksi tuotantoa riittää. Vanhoja kirjoja voi löytyä suomeksikin.

3. Tuija Lehtinen, tuottelias suomalainen kirjailija, jonka teokset ovat tasaisen viihdyttäviä.


ääh, nyt ei tule puhdasta romantiikkaa enempi mieleen, loput kaksi siis romanttista fantasiaa...


4.Becca Fitzpatrick: Nuorten romanssia langenneen enkelin kanssa. Toimintaa riittää kyllä romanssin ulkopuolellakin. Viimeinen osa on julkaistu tänään suomeksi.
5. Stephenie Meyer: Twilight-sarja ja Vieras. Pakko kait tämä on taas mainita, kun en muutakaan tähän listaan enää keksi, ja Twilightit jos mitkä tihkuvat romantiikkaa.

ps. Nälkäpelin viimeinen osa tilattu, samaten pari muuta kivalta kuulostavaa kirjaa.

Lisää vinkkejä otetaan aina vastaan =) Kuka on luottokirjailijasi kun haluat upota ihastusten ja tosirakkauden maailmaan, jossa kaikki on kauniita, vastoinkäymiset voitetaan ja loput on taatusti onnellisia?

6 kommenttia:

 1. Sophie Kinsella on vain pseudonyymi.Kirjailija on kirjoittanut myös omalla nimellään eli Madeleine Wicham - nimellä. Tosin nekin kirjat ovat taattua hömppää :) Ei löydy suomennettuna tietääkseni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Pitääpä laittaa muistiin ja katsoa mitä tuolla nimellä löytyy. Ikävä uutinen siskolleni, mutta minua ei haittaa että ovat suomentamatta. Jos se ei nyt ranskaksi kirjoita =)

   Poista
  2. Pitääpä itsekin tutustua deverauxin kirjoitin! Itse ihastuin Cecilia Ahernin Ps. I love you kirjaan.

   Poista
  3. Minulta on se vielä lukematta vaikka monet ovat kehuneet. kaippa se on joskus katsastettava. Nyt luen Väristystä, ihmissusi romantiikka nuorille ja kirjastosta nappasin yhden uudemman puoleisen Tuija Lehtisen kirjan. Lukemista siis riittää nyt vähäksi aikaa.
   http://www.bookplus.fi/kirjat/stiefvater,_maggie/v%C3%A4ristys-7586843

   Poista
 2. Tunnustusta blogillesi, valitsin sen top5:eeni. Käy nappaa itsellesi merkki blogiin tästä http://misluck.blogspot.fi/2013/02/tunnustus.html

  VastaaPoista
 3. Hei! Minulla on tunnustus sinulle blogissani =)

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.