Lukijat

keskiviikko 17. joulukuuta 2014

16. ja 17. luukku: paketteja!

Body shopin kalenteri hemmotteli minua suihkusaippualla eilen ja tänään kosteusvoiteella. Kiitos vaan =)Kalenteriluukuista on myös paljastunut ihanuuksia!

Nemelialle kiitokset ihanasta lasisesta kuusen pallosta! (kuten voitte arvata, sain paketin ihan käteen nemelialta =)
Ja suuret Kiitokset Kipa! Sain palan torkkupeittooni! Itsekin pitää taas ryhtyä paloja neulomaan ja virkkaamaan. Ehkä ensi jouluna jo käperryn siihen? Tai ainakin kahden vuoden päästä?Myös poikia on tonttu muistanut.

Pikkukaveri sai kirjan. Kiitos Jouluemo! Äläkä huoli, minusta kirjat kuuluvat oikein hyvin ryhmään, joita kannattaa kierrättää. Pikkumies sai karkkiaskin (vai olikohan hammaskarkkiaski), kiitos Joulun mieltä!Postin tontut ovat myös olleet ahkeria. Joulukortteja saapuu joka päivä lisää. Ja pakettejakin on saapunut! Eilen sain pikkujoulupakettini!

Paketti olikin oikein mieluinen! Sieltä paljastui jouluteetä. Tätä maistelen kunhan saan edellisen jouluteeni juotua loppuun - ei sitä paljoa enää olekaan. Piparin makuista suklaata. Vielä olen säästellyt tätä. Mutta ehkä viikonloppuna tätä maistelen? Pikkujoululahjahan tämä on, ei kaikkia herkkuja voi aattoon säästää. Suloinen pieni enkelityttö joka muutti jo asumaan joulukyläämme. Sinne on kummasti muuttanut väkeä pitkin joulukuuta! Ja sydän magneettikehys. Pitääpä valita tähän pojista jokin ihana yhteiskuva tai ottaa sellainen jollei valmista löydy!


Ja tänään hain joululahjani. Tässäpä kuvaa kutkuttavista paketeista! Mutta avaan ne vasta jouluaattona tietenkin! Ilmoitelkaas muut joululahjavaihtoon osallistuneet minulle sähköpostiin tai kommentteihin kun olette saaneet ja lähettäneet paketin! Tänään on viimeinen päivä postittaa että aatoksi ehtii, jollet vielä sitä ole tehnyt!

1 kommentti:

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.