Lukijat

lauantai 27. joulukuuta 2014

Joululahjavaihdon paketit

Oman pakettini sain Humbuugilta. Kiitos paketista. Sieltä löytyi kortti, sokerikuorrute, tummasuklaalevy, askarteluteippiä ja muffinisaippua.  Askarteluteippiin keksinkin jo ideoita käyttöön. Joudun kuitenkin nyt kommentoimaan, ettei paketti ollut ihan vaihdon ohjeiden mukainen. Tarkoitushan oli laittaa tekemispaketti ohjeineen ja tarvikkeineen sekä jotain pientä itsetehtyä.

Reppanaisen paketti Muorilta
 Nemelian paketti reppanaiselta
Muorin paketin esittelyyn löytyy linkki kommenteista.

Jouluemo sai paketin minulta. Missä raportti?

Humbuugin ja Tintin paketit ovat ilmeisesti hukkuneet postiin? Oletteko vieläkään kuulleet paketeistanne? Olettehan käyneet postissa kysymässä? Välillä ne lojuvat hyllyssä, mutta ilmoitusta ei ole kuulunut! Lähettäjät huom, jos paketti palautuu teille, niin teidän vastuullanne on paketin uudelleen lähetys, niinkuin yleensäkin vaihdoissa. Toivottavasti kaikki saavat pakettinsa! Myös lähettäjät voivat postissa käydä kyselemässä pakettien perään.

Laittakaas muut paketin saaneet viestikenttään linkki juttuunne tai sähköpostiini kuva ja pieni selostus, niin lisäilen tähän juttuun ne.

9 kommenttia:

 1. Harmi ettei paketti ollut ihan ohjeiden mukaan kasattu.

  Tässä minun linkki minun pakettiini.


  http://joulupiparkakkutalossa.blogspot.fi/2014/12/joululahjavaihdon-paketti.html

  VastaaPoista
 2. Voi harmi... Nyt meni minulta ohjeen luku harakoille... Ensi vuonna pitää parantaa tapoja... Toivottavasti paketissa oli kuitenkin jotakin mieleistä... Itselleni paketti ei ole edes saapunut... Parini on tainnut lukea ohjeet vielä huonommin...

  VastaaPoista
 3. Tarkistan parisi kun vähän olen terveempi. Pari saa myös ilmoittautua. Luulin kaikkien postittaneen, vika voi postissakin olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkistin asian ja paketti on parisi ilmoituksen mukaan ajallaan lähtenyt, postissa siis vika oltava.

   Poista
  2. Heippa,
   kiitokset selvityksestä. Odotan josko tänään olisi paketti saapunut. Joulukiireet ovat olleet Postissa aikamoiset.

   Poista
  3. Toivottavasti paketti löytyy. Weba. Kysäseppä onko sillä lähetys tunnusta. Itsekkin selvittelin joulunalla kahta pakettia mistä ei ollut menny tietoa vastaanottajalle. Paketit odotteli postissa.

   Poista
  4. Ei ole vieläkään pakettia kuulunut... Laitoin Weba sinulle sähköpostia vielä asiasta...

   Poista
 4. Tänne ei pakettia vieläkään ole saapunut. Kun lähetystunnusta ei ole ainakaan minulle ilmoitettu ei Posti pysty pakettia jäljittämään... Paha mieli tästä jutusta hieman jäi...

  VastaaPoista
 5. En ole minäkään saanut tietoa lähetystunnuksista, toisella ei ilmeisesti sellaista ollut ja toisella lähettäjistä kadoksissa. Lähettäjät huom! Olettehan selvitelleet tekin mitä laittamillenne paketeille on tapahtunut? Onko mahdollista että lähettäisitte vielä jotain pientä parillenne, jottei kukaan jäisi kokonaan ilman? Näin pienessä vaihdossa on melkoisen kurjaa ja surkea tulos kun posti hävittää peräti kaksi pakettia.

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.