Lukijat

sunnuntai 7. joulukuuta 2014

7. luukku: askartelua

Miehen ulkoillessa koiran ja pikkukaverin kanssa vietimme isomman kanssa pienen askarteluhetken. Sain jouluystävältäni askartelupakkauksen, josta löytyi ohjeet ja tarvikkeet samanlaisiin tähtiin kuin joulukalenteri: porokuiskaajan arvoitus ohjelmassa on näkynyt. Joten pitihän niitä väkertää. Alku aina hankalaa, mutta hetken kokeiltuani homma alkoi sujumaan. Tarkkana saa silti olla. Viides jäi kesken, kun yritin yhden vielä kiireellä tehdä ennen kylään lähtöä ja jotain meni pieleen. Varsin kivoja vaikka joulupöydän kattaukseen somisteeksi. Tai narun kanssa kuuseen.

Jonsulle suuret kiitokset ihanasta paketista! Sain punaista Helen lankaa ja kaksi pussilta nappeja. Näille löytyy kyllä käyttöä. Kiitos!

Body shopin kalenterista löytyi samanalainen sydänsaippua kuin jo kerran aiemmin, ekalla kertaa luukussa olikin ohje ilahduttaa sillä saippualla ystävää. (täytyy kyllä myöntää että taidan pitää molemmat itse)

 Tässä on Taavi-tonttu, joka muutti meille salaa poikien synttärijuhlien hälinässä. Tonttu seuraa tarkasti meidän puuhiamme ja raportoi pukille olemmeko kilttejä. Viimeksi tonttu kuulemma piirsi isille vihkoonsa miinusta, kun meni poikaansa komentamaan!
 Näin ihanan ruusukynttilän sain eilisiltä vierailta. Nyt on kyllä talossa toinen toistaan upeampia kynttilöitä!

Ihanaa toista adventtia! Joulu on jo melkein ovella.

2 kommenttia:

  1. Mitäs narupalloja tuolla viimeisen kuvan taustalla näkyy?
    Kivoja luukkuja olet taas saanut. Hyvin keksitty/muistettu tuo että ekaluukku käskettiin antaa ystävälle. Mutta taidampa minäkin pitää itselläni.
    Raaskitteko te edes polttaa noita kynttilöitä?

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.