Lukijat

torstai 5. syyskuuta 2013

Joulupalloja urakalla


Joulupalloja on tullut viime aikoina väkerretty oikein sarjatyönä, Joulupallo-kirjan ohjeilla tietenkin. Lankana Nalle ja jossain myös wool.
Tarkoituksena tehdä niitä lahjoiksi, mutta entäs kun kaikki haluaa pitää itsellään?

Tämän lumihiutaleen kristalleilla pidän kyllä itselläni.

Nämä kuusi yksilöä laitan lahjoiksi, vaikka tekisi joukosta joku napata omaan käyttöön. Ensimmäisenä Otavanmuori voisit valita 2 mieluisinta palloa. Loput neljä lähtevät todennäköisesti pareittain joulukuussa ilahduttamaan joitain salaisia henkilöitä paljastuspakettien matkassa...

Kruunussa, lumihiutaleessa ja sydämessä on kristallit, tosin kevyesti ovat kiinni, joten on helppo poistaa jos ei niistä välitä.

ps. muokkaan kuvat aina google+ palvelun avulla, mutta nyt olen kadottanut koko kuvien muokkaus toiminnon sieltä. Tietääkö joku onko se vaihtanut paikkaa vai missä vika voisi olla? Blogipäivityksiä olisi tulossa, mutta kuvat kaipaavat kipeästi rajausta. Ei millään huvittaisi pyörittää kuvia hitaasti paint:in kautta tai etsiä uutta ohjelmaa kun tällä toiminut kivasti homma...

5 kommenttia:

 1. Aivan ihania. Kyllä sie olet taitava. Ja valtavan suuri kiitos.

  Valinta oli todella vaikea ja kolmen välillä emmin pitkään. Mutta lopulta päädyin siihen että tahtoisin nuo kaksi keskellä olevaa lumihiutaletta. Kiitos Weba. Nämä pääsevät takuuvarmasti esille jouluna, tai ehkä jo "vähän" aikaisemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että löytyi mieleiset, sujautanpas ne kassiin, joka täyttyy kovaa kyytiä teille tulevista jutuista =)

   Poista
  2. Kiitos. Ja voi. Sie olet kyllä ihana. Innolla odottelinkin sitten kassin yllätyksiä.

   Poista
 2. Söpöjä palloja. Voit julkaista teevaihdon lähettäjän, se ei ollut salainen :)

  VastaaPoista
 3. Minunkin pitäisi kaivaa joulupallokirja taas esille!

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.