Lukijat

keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Värikästä syysmuotia

Vaika meillä onkin runsaasti kertynyt  asusteita niin välillä on mukava piristää omaakin valikoimaa. Tässäpä siis meidän värikästä syysmuotia syksylle 2013!

Villasukat itselleni viime vuonna blogiarvonnasta saamastani langasta, zauerball taisi lapussa lukea. Ihanaa lankaa, ja herätteli innostusta ohuiden lankojen käyttöön =)

Puro-panta lyhennetyillä kierroksilla vanhalla Novitan ohjeella. Näin värikästä päähinettä en ole ennen omistanutkaan! Panta suljetaan takaa napilla.

Pikkumiehelle näkyvyyttä karkkilangoilla kera heijastinlangan. Lankana siis itse cool aideilla värjäämääni villa (tai villasekoite) lankaa ja seassa ohutta heijastinlankaa, jotta heijastimet ovat aina mukana. Heijastinlanka on niin ohutta ettei juuri neuleesta näy ennen kuin töihin pääsee, mutta valokuva todistaa, että lopputulos toimii!
Jäljelle jääneistä langoista tein vielä vauvan tumput. Näitäkin meillä on jo monta, mutta tuli niin söpöt, että pidän nämä silti.


Puro-panta oli niin hauska ja nopsa tehdä, että näitä tuli tehtyä kaksin kappalein, tämä yksilö lähti jo anopin päätä lämmittämään.


7 kommenttia:

 1. Wau. Mahtavaa tuo heijastinlanka.
  Sujautappa sinne miun kassiin tuon puropannan ohje. Vaikuttaa kivalta.

  VastaaPoista
 2. Laitoin 10.9 paketin tulemaan.jokohan posti on sen sinne saakka toimittanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ei ole näkynyt. Jospa se huomenna saapuu, jottei tarvitse viikonlopun yli odottaa. Jännityksellä odotan mitä postista löytyy =)

   Poista
  2. Pah, ei tullut tänään, joten viikonlopun yli joudun odottelemaan vielä. Liian hidas posti, liekkö kaikki sny paketit ruuhkauttaneet sen.

   Poista
 3. Onpa hauskat tumput! Puro on erittäin miellyttävää lankaa neuloa ja lämmittää suloisesti, joten se on hyvä materiaali pantaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuplaviestin vaan poistin. Heijastinlankaa pitää kyllä jatkossakin käyttää =) Alkaa vaan purot loppua nyt kaupoista alekoreistakin...

   Poista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.