Lukijat

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Syyslukemista ja kori villasukille

Sain aikoja sitten jostain blogista, valitettavasti en muista enää kenen, idean virkata villasukille oma kori. Tähän mennessä ne ovat pyörineet tavan sukkien kanssa samassa ja aika sekavaa on ollut. Korista tuli aika iso, tein sen kaikista matonkude-jämistä mitä vaan varastoistani löysin. Mutta niin se vaan täyteen tuli, vaikka muutama sukka on vielä jossain karkuteillä... Kori valmistui mukavasti Iron Man 3 -leffaa katsellessa =)

Vielä korille ei oikein löydy paikkaa, mutta eiköhän sille muuton jälkeen täydellinen paikka löydy.

Sain inspiraation Mehtäemännältä pohtia syksyn lukemisia, mikäs sen mukavampaa puuhaa käsitöiden lisäksi villasukat jalassa tehdä kun ulkona on jo pimeää. Eniten odotan joululehtiä, mutta paljon kivaa löytyisi jo nytkin, esimerkiksi Lehtiapajalta, jossa on kivoja tarjouksiakin parhaillaan.

Johonkin näistä voisin hyvinkin sortua, varsinkin kun aion päättää Suuren Käsityön -lehden tilaukseni tämän jakson loppuun. Tällä hetkellä eniten houkuttaisi askartelulehti ihana.Bloggaajille on lehtiapajalla kiva tarjous, sitä voit kurkata tästä.

3 kommenttia:

 1. Kivoja lehtiä kaikki. Itse sorruin tuohon Kauneimmat käsityö lehteen:)

  VastaaPoista
 2. Tuo ihana-lehti on oikeasti ihana. Meille tulee se töihin ja joka lehdestä löytyy vaikka mitä kivoja ohjeita.

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo villasukkakori. Itselläni myös villasukkakori suunnitelmissa. Kylläkin vierasvaraksi. Vanha talo ja kylmät lattiat...saisi lainata jos vilu iskee.

  Kiitos lehtivinkistä.

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.