Lukijat

maanantai 9. syyskuuta 2013

Phedran tee vaihto

Phedra järjesti blogissaan kivan tee vaihdon, jotta pääsemme maistelemaan uusia tee makuja. Oman pakettini sainkin itse emännältä Phedralta ja näin ihana ja monipuolinen se on:


Paketista löytyi monia jännittäviä ja minulle ihan uusia tee makuja. Kookoksen makuista teetä jo varovasti maistelin ja ihan hyvää se oli - vaikka uudeksi suosikiksi ei noussutkaan. Mukana myös irtoteetä suklaan makuisena, ja suklaa onkin hyvää myös teessä. Lisänä paketista löytyi Phedran itsensä tekemä Lady-magneetti, 2 tuikkua, jotka poltin jo itsekseni ollessa ja rentoutuessa ja 2 sydän kynttilää, joita taidan hetken koristeena säilytellä. Muutama yrtti- ja rooibos tee oli mukana, jotka taidan varmuuden vuoksi säästää joulukuuhun, mutta tee onneksi säilyy! (raskaana ollessa kiellettyjen listalla).

Suuret kiitokset ihanasta paketista =)

Joululahjavaihdon ilmoittautuminen on nyt päättynyt. Ilmoittautuneita tuli mukaan mukavat 13. Parit on nyt jaettu ja olen lähettänyt kaikille parin tiedot. Otathan siis nopeasti yhteyttä, jollet sähköpostia itseltäsi löydä. (tai jos olet saanut 2 ihmisen tiedot tai omat tietosi... Pää vähän takkuilee sokerirasitustestin jäljiltä...)

Joulukalenterini on nyt täyttynyt yli puolen välin. Mutta vielä on luukkuja vapaana, joten tulkaahan varaamaan omanne vielä kun ehditte =)

3 kommenttia:

  1. Mukavia teen maisteluhetkiä.
    Ja kiitos joululahjavaihdosta. Parini tiedot tulivat ja sainkin jo hyviä ideoita lahjaa varten.

    VastaaPoista
  2. Kiva että oli uusiakin makuja. Uskaltauduin laittamaan muutamia sellaisiakin tee laatuja joita et vielä voi maistella mutta itten myöhemmin :) Ihanaa syksyä sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.