Lukijat

maanantai 14. joulukuuta 2015

14. Tuurin jäämaa ja body shop luukkuja

Tuurin ruuhkissa on nyt käyty, viimeisiä joululahjahankintoja tekemässä, ja taisi omaksi iloksikin lähteä pari juttua mukaan, kuten pari channing tatumin tähdittämää leffaa ja -40 % farkut.


Jäämaa oli kyllä hieno paikka ja mikäs siellä kierrellessä kun lapset ja miehet olivat kyläpaikan kotosalla ja naisväen voimin saatiin rauhassa olla.

Tontut tapasivat reissussa uuden ystävän ja olivat yöllä kutsut pitäneet.


Herkutteluksihan se touhu oli mennyt.

Body shopin luukut viime päiviltä:


11. Luumu vartalavoi, ihana
12. Käsirasvaa, ihana,
13. Kasvoöljyä, ihanaa luksusta. Pipetti pullossa, että saa pari tippaa tiputtaa kasvoille.  En ole tainnut näin luksusöljyä ennen omistakaan.

14. Hunaja-saippua. Tykkään, mutta palasaippuoita on kertynyt minulle aika paljon ja olisi mielessä yksi joululahja, johon tämä hyvin sopisi mukaan, taidan siis sujauttaa sinne.

2 kommenttia:

  1. Käsirasvaa sain minäkin ja sydänsaippuoita. Olen ajatellut tehdä mummotettaville paketit sellaisesta, mitä en itse halua. Tosin niitä ripsentaivuttajia en laita. Mietin, voisko niitä hyödyntää nukkekodissa jotenkin, jos joskus pääsen tuunaamaan nukkekotiani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä idea. Pää lyö kyllä tyhjää, mitä ihmettä niistä voi nukkekotiin tehdä? No, jos joskus teet tule vinkkaamaan, haluan nähdä lopputuleman!

      Poista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.