Lukijat

perjantai 4. joulukuuta 2015

4. Kiipeilyä köyttä pitkin

Mitähän meidän tontut ovat oikein viime yönä seikkailleet?


 snif, takana näkyy kranssi seinäni, josta uupuu yksi punasävyinen kranssi. En ole vielä keksinyt hyvää ideaa, millaisen siihen tekisin.

Isompi otti ilon irti tonttujen kattoon sitomasta köydestä, se kun oli solmittu koukkuun, joka kestää aikuisenkin painon. Laitatimme rakennusvaiheessa tukipalkit olohuoneeseen ja yhteen makkareista, jotta kattoon saa vaikkapa keinun lapsille tai miehen nyrkkeilysäkin. Olohuoneen palkki meni vaan vähän huonoon kohtaan, liian lähelle sohvaa, mikä hankaloittaa käyttöä.

Body shopin kalenterista sain ihanan ja varmasti käyttöön tuleva eye linerin, tuplavärisenä eli valkealla ja mustalla. Tämän kanssa kelpaa laittautua. Tykkään valtavasti ja tulee käyttöön.

Ihmeempiä ei tänään voitu touhuta, kun pikkukaveri sairastaa ja tarvitsi äitiä tiiviisti koko päivän ja aika tiiviisti viime yönkin. Luultavasti tämänkin yön. Mutta on vain toivottava, että huomenna olisi jo parempi päivä. Mies kipeänä myös. Isompi poika toistaiseksi terve. Ja juuri äsken meni sähköt, kiitos varmaan tämän lumisateen. Siirryin koneelta puhelimella viimeistelemään jutun. Talo on nyt tunnelmavalaistu kynttilöin ja patterivaloin. Onneksi niitä on joulun ansiosta runsaasti esillä. Mitenkähän käy, kuinka pitkään sähkökatkos kestää?

2 kommenttia:

  1. Voi. Toivottavasti saatte sähköt pian takaisin ja tauti helpottaisi. Huimapäisiä tonttuja teillä.

    VastaaPoista
  2. Herttaiset tontut! Meillä on kerrostalon rappukäytäväässä manillaköyteen sidottuna papersia tonttuja aina joulun aikaan. Ne on askarrellut entinen naapuri. Sisareni pojan huoneessa oli paksu köysi katosta roikkumassa ja sen alla pehmeä laskeutumisalusta hyppyjä varten. Hauskaa oli ja köydellä paljon käyttöä.

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.