Lukijat

lauantai 19. joulukuuta 2015

18. Joulusiivous käyntiin

Minulla oli kunnianhimoinen suunnitelma pitää koti tasaisen puhtaana ja siistinä koko joulukuun. No, flunssakierre sotki sen suunnitelman. Mutta nyt on joka tapauksessa joulusiivousta hiljalleen aloitettu, nuha vielä vaivaa, mutta pahin tauti taitaa olla voitettu.

Tontutkin vihjailivat, että välillä voisi jo siivota.Lisähauskuutena pojat saivat juosta ovelle viritetyn lahjapaperin läpi.

Joten toteltiin tonttuja...

 Leikkihuone on jo ihan komian näköinen

Marsutkin saivat joulun kunniaksi ekstra paksun kerroksen puhtaita puruja ja häkille muutenkin hyvän jynssäyksen (marsuja ei näy kuvassa kun juoksentelivat pitkin leikkihuonetta niin vauhdilla ettei niistä kunnon kuvaa saanut)
 Poikien makuuhuoneenkin ilme koheni kummasti. Tätä en olekaan tainnut vielä esitellä kunnolla järjestyksen vaihdon jälkeen.

 Kirjahyllyn kaaosta ei voi voittaa. Leluja, askartelutarvikkeita, kirjoja...


Hyllyn päällä on turvassa meidän tämän vuotinen taideteoksemme.

Kalenteri ilahdutti minua eilen meikkipensselillä ja tänään luomivärillä. Hyvin sopivat yhteen luukut. 17. päivä toivoinkin, että pensselin kaveriksi tulisi luomiväri ja toive kuultiin.

Luomiväri tuo sopivasti pientä hehkettä arkisempaankin laittautumiseen, aika neutraalia väriltään.

Kaverin kanssa lähdettiin ravintolaan ja uutta Star Wars leffaa katsomaan, joten pitihän uutta meikkiä testata1 kommentti:

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.