Lukijat

sunnuntai 20. joulukuuta 2015

20. Pieni kuusi

Toimme leikkihuoneeseen pienen maljakkokuusen. Tontutkin olivat yöllä menneet sitä tutkimaan.4. adventti. Tekemistä riittää niin paljon kuin haluaa, mutta pakollisimmat on ihan hyvällä mallilla. Pöytäliinat ja servetit silitetty. Lahjat odottavat aattoa. Jouluruokia olen hankkinut niin hyvin etukäteen, että lähinnä vihreä salaatti jäisi tekemättä, jollen enää ennen aattoa kauppaan pääsisi. No, maidon loppuminen voisi kyllä harmittaa myös.

Viimeisestä adventtisunnuntain luukustani paljastui varsin hyödyllinen juttu.


Kampaamolaatuinen latvojen hoitoaine. Kiitos paljon sisko, jospa tämä vähän piristäisi hiusten kuntoa. Tulee varmasti käyttöön. Vaan snif, nyt on tämä lysti loppu tältä vuodelta. Ehkä ensi vuonna uudestaan? Itse ainakin tykkäsin 4 vähän isommasta yllätyksestä kuin päivittäisistä pikkujutuista, jos budjetti kuitenkin sama (meillä oli 5 euroa per luukku).

Leivoimme poikien kanssa vielä pari pellillistä pipareita. Jotta joulun ajaksikin riittää. Pieni kämmi vaan kävi. Kun sain taikinan valmiiksi, tajusin, että sokeri jäi laittamatta. Se kun pitäisi laittaa jo keittelyvaiheessa, en enää lisännyt valmiiseen sitten. Lopputulos on silti ihan hyvä. Ei nyt parempi, mutta kyllä nuo kauppansa tekivät. Kylään tullut poikien ukkikin huomasi, että jotain normaalista poikkeavaa maussa on, mutta ainakin olivat normaalia mureampia.

Suurempaa joulukuusta varten virkkasin jouluhullutuksen tiimoilta 24 tähteä, jotka tärkkäsin liima-vesi seoksella. Kaikki samalla ohjeella, joten valmistuivat nopsaan kun ohjeen alkoi muistaa ulkoa.

Omasta kalenteristani sain hunajahuulirasvaa. Huulirasvoja minulla on aika monta, joten jostain muusta olisin ilahtunut enemmän, mutta sinänsä kyllä tuotteesta tykkään. Snif. Surkeaa, nämäkin ihanuudet loppuvat pian. Onneksi kalenterista on kyllä tullut monta oikeankin kokoista purkkia, joten riittää niistä iloa loppu talveenkin.Ihania viimeisiä jouluvalmistelu päiviä! Seuraaville päiville sitten vaan yritettävä saada sopivassa suhteessa puuhastelua ja sopivasti myös rentoutumista.

1 kommentti:

  1. Ihana että tykkäsit lahjasta ja ehdottomasti otetaan ensivuonna uusiksi. Oli tämä niin kiva. Sovitaan taas teemat ja vitosen budjetti on hyvä. Silläkin saa tosi upeita juttuja.
    Hei, sovitaan teemat jo nyt niin on kokovuosi aikaa tehdä loistavia löytöjä.

    ihana pikkukuusi ja piparit.

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.